Zéró tolerancia
az izomépítésben
A tónusos test és a szálkás, definiált izomzat helyes táplálkozással és rendszeres mozgással bárki számára elérhető. Nagyon fontos azonban, hogy izmaink rendszeresen megkapják a megfelelő tápanyagokat az egészséges fejlődéshez és a szintentartáshoz!
A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak al- kotta tápanyagforrás, napi szinten kell fogyasztanunk a szervezetünk önfenntartásához. Segít megtartani az izomzatunkat a testedzés, a fogyókúra során és a mindennapokban. Hozzájárul az izomtömeg növeke- déséhez és a normál csontozat fenntartásához. Nagyobb a fehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk, ha az izomtömegünket szeretnénk növelni, vagy ha idősödünk.
A fehérjebevitel gyors, praktikus és rendkívül hatékony módja a fehérje- készítmények fogyasztása, csak fehérje- por, shaker és némi víz, tej vagy növényi tej kell hozzá. A fehérjepor könnyen emészthető és a nagymértékű húsfo- gyasztással ellentétben nem savasít.
A fehérjeporok készülhetnek tejből, de lehetnek állati vagy növényi eredetűek vagy ezek kombinációi. Felszívódásuk lehet gyors (30-40 perc), közepes (1-2 óra) vagy lassú (2 óránál hosszabb időtartam).
A laktóz, vagy más néven tejcukor egy összetett szénhidrát, mely a tej szárazanyag tartalmának 2-8%-át teszi ki. A tej- cukorra elsősorban csecsemőkorban van szükségünk, ezért gyakran előfordul, hogy a szervezet felnőttkorban már nem állítja elő a lebontásához szükséges laktáz enzimet, ilyenkor laktóz-intolerancia alakul ki. Napjainkban a föld lakosságának közel 75%-a laktózérzékeny. A fehérjekészítmények gyártási folyamatának során egy többlépcsős ultra- és keresztszűrési mikro eljárással a tejsavóból leválasztjuk a laktózt. Így egy kiemelkedően tiszta, könnyen emészthető, jól oldódó tejsa- vó-fehérje izolátumot (WPI) állítunk elő, ami a tejsavó-fehérje koncentrátum (WPC) tovább tisztított változata, és a hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum (WPH) alapanyaga, mely így még ke- vesebb szénhidrátot és zsírt tartalmaz.

A BIOTECHUSA ISO WHEY ZERO FEHÉRJEKÉSZÍTMÉNYE EGY 88%-OS FEHÉRJETARTALMÚ, RENDKÍVÜL GYORSAN ÉS KÖNNYEN FELSZÍVÓDÓ TEJSAVÓ-FEHÉRJE IZOLÁTUM, MELYBEN AZ ÖSSZES FELESLEGES DOLGOT EGYSZERŰEN LENULLÁZTUK: GLUTÉN-, LAKTÓZ-, TARTÓSÍTÓSZER-, HOZZÁADOTT TRANSZZSÍR ÉS HOZZÁADOTT CUKORMENTES.
Az Iso Whey Zero kiváló fehérjeforrás mindenki számára. Magas fehérjetartalma és alacsony szénhid- ráttartalma miatt tökéletes választás az „ultraszálkás” izomgyarapodásra törekvő sportolók számára. Alacsony kalóriatartalma miatt kiválóan beilleszthető a diétába, és garantáltan nem fogjuk megunni, hiszen 12 krémesen finom íz közül választhatunk. Edzésnapokon fogyasszunk egy adagot (25 g) reggel és egy adagot közvetlenül edzés után, pihenőnapokon pedig egy adagot reggel és egy adagot este.
KÉSZEN ÁLLSZ RÁ, HOGY EGY SZINTTEL FELJEBB LÉPJ? Építs minőségi izomzatot és keresd a BioTechUSA Iso Whey Zero fehérjeporát!
Az 500 g-os kiszerelés szeptemberben mindössze 2990 FT-OS AKCIÓS ÁRON KAPHATÓ A WEBSHOPON ÉS A BIOTECHUSA KÖZPONTOKBAN, AZ ORSZÁG TÖBB MINT 90 PONTJÁN!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához és a normál csontozat fenntartásához. A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. A fogyasztó az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!