RÁZD FEL
AZ ÉTKEZÉSED!
Schönekker László – Men’s Physique versenyző és a Nitro Pure Whey
Fitnesz versenyzőként a rendszeres edzésmunka, az izomtömegem növelése, illetve fenntartása miatt szervezetemnek az átlagosnál jóval nagyobb a fehérjeigénye. Ezt a többletigényt tudatosan, helyes táplálkozással, minőségi étrend-kiegészítők és különleges táplálkozási célú élelmiszerek bevitelével fedezem.

A fitnesszel eltöltött hosszú évek során számos proteinkészítményt volt alkalmam kipróbálni. Maximalista lévén azonban nem szeretek kompromisszumokat kötni és csak a legjobbak mellett kötelezem el magam.

ÉN A BIOTECHUSA NITRO PURE WHEY FEHÉRJE- KÉSZÍTMÉNYÉT HASZNÁLOM, AMELY EGY PRÉMIUM MINŐSÉGŰ, GLUTÉNMENTES, GYORS FELSZÍVÓDÁSÚ, 100%-OS TEJSAVÓFEHÉRJE KEVERÉK.
A Nitro Pure Whey tökéletes választás edzés- napokon, ilyenkor 2 adagot fogyasztok, egyet edzést követően, egyet pedig két étkezés között. Versenyek, fotózások, expók alkalmával egy adott időpontra viszonylag rövid idő alatt kell egy esztétikusan definiált, arányos fizikumot kihoznom magamból. A Nitro Pure Whey ebben az embert próbáló időszakban sem hagy cserben. Alacsony kalóriatartalma miatt kiválóan beilleszthető a diétába, és nem tudom megunni, hiszen 10 krémesen finom íz közül választhatok.
Személyi edzőként és a BioTechUSA férfi testkultúra szakértőjeként a vendégeimnek és az érdeklődőknek sem győzöm eléggé hangsúlyozni a fehérjefogyasztás fontosságát, az emberek nagy része ugyanis életmódjából adódóan fehérje kiegészítésre szorul. A Nitro Pure Whey mindkét nem és minden korosztály számára ideális választás. Ma már a szüleim és a nagyszüleim is rendszeresen isznak turmixot, így az én családomban a Nitro Pure Whey generációkat köt össze!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot.