Nem akarsz lemaradni cikkeinkről? Iratkozz fel hírlevelünkre
FELIRATKOZOM
A feliratkozom gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

Brownie - gluténmentesen, egészségesen

2014-11-25 09:30:00

A Brownie mindenki kedvence és köztudottan igazi kalóriabomba, most ennek, egy kicsit egészségesebb és ráadásul gluténmentes, paleo változatát készítjük el.

/sites/testbiotechusashop/documents/blog/_extra/142/o_brownie_20141125100030.jpgHozzávalók:

  • 2 db tojás
  • 10 dkg étcsokoládé
  • 1 ek cukrozatlan fekete kakaópor
  • 3 ek csokis Protein Express
  • 1 késhegynyi vanília
  • 5 dkg kókuszzsír

Elkészítés:

  1. A csokit a kókuszzsírral felolvasztjuk gőz felett. Addig a tojásokat habosra keverjük. Majd a tojásos masszához keverjük a csokis masszát.
  2. A száraz hozzávalókat is hozzáadjuk és robotgéppel összekeverjük. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
  3. A sütőt előmelegítjük 200°C-ra, ezen sütjük 5 percig, majd 150 fokon 10 percig. Akkor jó, ha tűpróbánál ragad még a közepe.

Silye Gabriella

/sites/testbiotechusashop/documents/blog/_extra/142/o_fb_cover_nov_20141125100112.jpg

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KÉRDEZD GABRIELLÁT

MEGVÁLASZOLT KÉRDÉSEK

SZAKÉRTŐINK

FACEBOOK