Nem akarsz lemaradni cikkeinkről? Iratkozz fel hírlevelünkre
FELIRATKOZOM
A feliratkozom gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

Madársaláta sült céklával

2015-02-11 12:18:00

/sites/testbiotechusashop/documents/blog/_extra/159/o_P1070345_20150211122502.jpgIgazi télen is készíthető vitamindús saláta, mely kiváló köret egy szelet sült hús mellé.

Hozzávalók:

  • 1 közepes cékla
  • 1 gerezd fokhagyma
  • néhány szem kapribogyó
  • vörösborecet
  • bors
  • 2 maréknyi madársaláta

Elkészítés:

A céklát alufóliába csomagoljuk és 180 fokos sütőben 1 órát sütjük. Mikor kihűlt, meghámozzuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük.  (Hanem akarod, hogy beszínezze a kezed, kesztyűben végezd). Fűszerezzük, legalább 1 órát érleljük a hűtőben, hogy összeérjenek az ízek. Majd a friss madársalátára halmozzuk és meglocsoljuk a borecettel.

Jó egészséget!

Silye Gabriella

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KÉRDEZD GABRIELLÁT

MEGVÁLASZOLT KÉRDÉSEK

SZAKÉRTŐINK

FACEBOOK