Ugrás a tartalomhoz
Életmód

Pálcikás joghurtos meggy jégkrém

Hozzávalók:

  • 1 marék meggy
  • 1 kis doboz joghurt
  • 20 g vaníliás Iso Whey Zero fehérje por
  • pici édesítő és fahéj ízlés szerint
  • műanyag vagy szilikon edény
  • pálcika

Pálcikás joghurtus-meggy jégkrém

Elkészítés:

1. Keverjük össze a joghurtot és a proteinport (pici tejjel még lehet hígítani), majd hozzáadjuk a magozott meggyet és a fagyasztóba tesszük.

2. Türelmetlenül eltöltött két- három óra után előkapjuk, és boldogan elnyaldossuk. 🙂

Ha inkább csokis ízélményre vágysz, ajánlom figyelmedbe szénhidrátszegény csokifagyi receptemet is!

Jó hűsölést!

 

Silye Gabriella