Nem akarsz lemaradni cikkeinkről? Iratkozz fel hírlevelünkre
FELIRATKOZOM
A feliratkozom gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

Protein szelet házilag

2014-03-26 13:12:00

/sites/testbiotechusashop/documents/blog/_extra/53/o_raw-vegan-superfood-energy-protein-bars-one-green-planet-13838395518k4ng-520x376_20140324103521.jpgMost nézzük meg, hogyan tudunk otthon fehérje szeletet készíteni.

Hozzávalók  (kb. 6 darabhoz)

  • 10 dkg zabpehelyliszt
  • 10 dkg proteinpor (vaníliás)
  • 8 dkg magkeverék (dió, kókuszreszelék, mandula)
  • kb. 1,5 dl hideg víz

Mázhoz:

  • 2 púpos ek. fekete kakaópor
  • 4 db stevia pötyi
  • kb. 0,5 dl hideg víz

Elkészítés:

  1. A zablisztet és a protein port kanállal keverjük össze. A magokat aprítsuk össze, és keverjük a porokhoz, öntsük fel vízzel, és kézzel jól dolgozzuk össze, míg egy formázható állagú masszát nem kapunk. Formáljunk rudakká, és hagyjuk állni.
  2. A kakaóport tegyük egy tálba, és tegyük bele a steviát és a vizet. Kézzel jól elegyítsük, amíg egy sűrű, ám de folyós állagú mázat nem kapunk.
  3. A rudakat óvatosan belemártjuk a mázba, és kis lecsöpögtetés után egy tányérra tesszük.
  4. 20 percre tegyük be a fagyasztóba, és már fogyasztható is a teljesen egészséges és fogyókúrázók számára is ideális nassolni való.

/sites/testbiotechusashop/documents/blog/_extra/53/o_FB_cover_IsoWhey_20140324103530.jpg

 

Silye Gabriella

KÉRDEZD GABRIELLÁT

MEGVÁLASZOLT KÉRDÉSEK

SZAKÉRTŐINK

FACEBOOK