Nem akarsz lemaradni cikkeinkről? Iratkozz fel hírlevelünkre
FELIRATKOZOM
A feliratkozom gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

Omlett avokádókrémes pufirizzsel

2016-04-19 13:09:00

Omlett:

4 tojásfehérjéből, beletettem a light mozzarella szeletkéket és a karikára vágott paradicsomokat is, kókuszzsíron megsütöttem.

Avokádókrém:

-       2 db avokádó (érett)

-       1 kis db lilahagyma (apróra vágva)

-       1 db paradicsom (apróra vágva, kimagozva)

-       1 db chili (kimagozva, helyettesíthető tabascoval)

-       2 ek citromlé (vagy friss lime)

-       2 ek koriander (frissen apróra vágva, helyettesíthető 1 ek szárított korianderrel)

-       3 gerezd fokhagyma (apróra vágva)

-       0.5 teáskanál 

-       0.25 teáskanál oregánó

-       bors ízlés szerint (frissen őrölt)

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1922/o_Szekely_Reka_20160419131253.jpg

Elkészítés:

Vágjuk félbe az avokádókat és távolítsuk el a magokat. Kanalazzuk ki a héjából, és egy tálban villa segítségével  pürésítsük.

Adjuk hozzá a hagymát, koriandert, lime-ot, sót, borsot és jól keverjük össze.

A chilit vagy Tabascot csak fokozatosan, kóstolgatással adagoljuk.

A paradicsomot a végén adjuk hozzá.

Tegyük hűtőbe, hogy összeérhessenek az ízek.

Székely Réka


Mit javítanál ezen a cikken?




A tartalom lehetett volna...





Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK