Ne legyen panasz
az ízületekre!
Hosszú Katinka – az Iron Lady és az Arthro Guard
A világ legtöbbet versenyző úszójaként állandóan feszegetem a határaimat. Edzőmmel és férjemmel, Shane-nel folyamatosan edzem és versenyzem. Minden egyes napot egy lehetőségnek tekintek arra, hogy jobb legyek és minden egyes nap emlékeztetem magam arra, hogy a kemény munka és a folyamatos elszántság mindig kifizetődik.
Heti 6 alkalommal kora reggel az edzőteremben indítom a napomat, utána pedig naponta 15 km-t úszom a medencében, ami nagyon igénybe veszi az ízületeimet. Képzeljétek csak el, hány karcsapást végezhetek egy- egy edzés alatt!

EZÉRT HASZNÁLOM ÍZÜLETEIMRE A BIOTECHUSA 120 DB-OS KISZERELÉSŰ, GLUTÉNMENTES ARTHRO GUARD KÉSZÍTMÉNYÉT, MELY EGY PRÉMIUM MINŐSÉGŰ, 17-FÉLE HATÓANYAGOT, KÖZTÜK GLÜKOZAMINT, KONDROITINT, MSM- ET, KOLLAGÉNT, KÁLCIUMOT ÉS MANGÁNT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ.
Ízületeink az évek előrehaladtával egyre jobban elhasználódnak, főleg akkor, ha mellette erős fizikai igénybevételnek is kitesszük őket, akár a munkánk, akár valamilyen sporttevékenység végzése során, különösen az én esetemben. Ezt a folyamatot azonban – artrózis, azaz ízületi porckopás – kontroll alatt tarthatjuk, ezért igyekszem megfelelően táplálkozni, amit étrend-kiegészítőkkel tökéletesítek. Próbálok előre gondolkodni és mindent megtenni annak érdekében, hogy megelőzzem a problémát.

Ha azonban a gyulladás és a fájdalom már kialakult, akkor fontos a károsító tevékenység minél előbb történő kiiktatása, a pihenés megkezdése és a megfelelő tápanyagok fogyasztása, mint a kalcium és a mangán. A kalcium szükséges a normál csontozat fenntartásához, a mangán pedig hozzájárul a normál kötőszövet-képződéshez. Ezen hatóanyagok mellett fontos még a glükozamin, a kondroitin, a kollagén és az MSM bevitele is.
Keresd októberben a nagy
mennyiségben glükozamint, kondroitint, MSM-et és kollagént
tartalmazó Arthro Guard-ot a BioTechUSA központokban,
az ország több mint 90 pontján!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. A fogyasztó az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!