Ne legyen panasz
az ízületekre!
Hosszú Katinka – az Iron Lady és az Arthro Guard
A világ legtöbbet versenyző úszójaként állandóan feszegetem a határaimat. Edzőmmel és férjemmel, Shane-nel folyamatosan edzem és versenyzem. Minden egyes napot egy lehetőségnek tekintek arra, hogy jobb legyek és minden egyes nap emlékeztetem magam arra, hogy a kemény munka és a folyamatos elszántság mindig kifizetődik.
Heti 6 alkalommal kora reggel az edzőteremben indítom a napomat, utána pedig naponta 15 km-t úszom a medencében, ami nagyon igénybe veszi az ízületeimet. Képzeljétek csak el, hány karcsapást végezhetek egy- egy edzés alatt!

EZÉRT HASZNÁLOM ÍZÜLETEIMRE A BIOTECHUSA 120 DB-OS KISZERELÉSŰ, GLUTÉNMENTES ARTHRO GUARD KÉSZÍTMÉNYÉT, MELY EGY PRÉMIUM MINŐSÉGŰ, 17-FÉLE HATÓANYAGOT, KÖZTÜK GLÜKOZAMINT, KONDROITINT, MSM- ET, KOLLAGÉNT, KÁLCIUMOT ÉS MANGÁNT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ.
Ízületeink az évek előrehaladtával egyre jobban elhasználódnak, főleg akkor, ha mellette erős fizikai igénybevételnek is kitesszük őket, akár a munkánk, akár valamilyen sporttevékenység végzése során, különösen az én esetemben. Ezt a folyamatot azonban – artrózis, azaz ízületi porckopás – kontroll alatt tarthatjuk, ezért igyekszem megfelelően táplálkozni, amit étrend-kiegészítőkkel tökéletesítek. Próbálok előre gondolkodni és mindent megtenni annak érdekében, hogy megelőzzem a problémát.

Ha azonban a gyulladás és a fájdalom már kialakult, akkor fontos a károsító tevékenység minél előbb történő kiiktatása, a pihenés megkezdése és a megfelelő tápanyagok fogyasztása, mint a kalcium és a mangán. A kalcium szükséges a normál csontozat fenntartásához, a mangán pedig hozzájárul a normál kötőszövet-képződéshez. Ezen hatóanyagok mellett fontos még a glükozamin, a kondroitin, a kollagén és az MSM bevitele is.
Keresd októberben a nagy
mennyiségben glükozamint, kondroitint, MSM-et és kollagént
tartalmazó Arthro Guard-ot a BioTechUSA központokban,
az ország több mint 90 pontján!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. A fogyasztó az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Nagyobb ellenségek is leselkednek ránk a cukron és a són kívül. Kóla, sültkrumpli, csipsz, lángos, palacsinta, hot-dog… Csak néhány étel a strandbüfék kínálatából. Ugye hogy összefutott a szádban a nyál és gondolatban már el is fogyasztottad az ínycsiklandó falatokat? Akkor feltétlen olvass tovább, hátha a cikk végére elmegy majd tőlük a kedved!
Az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethetünk a diétánk folyamán az egyhangúság, ezzel nemcsak vitamin és tápanyaghiányt tudunk generálni, de még az eredményt is kockáztatjuk, mert az egyhangú étkezést nagyon nehéz hosszútávon művelni. Ha valaki diétázni akar, az első tanács rizst egyél köretnek. Pedig ha kicsit megnézzük a gabonák, pszeudocereáliák összetételét meglepődünk, milyen minimális eltérések vannak.
Elképzelted már, hogy milyen lenne a parton edzeni, miközben a hullámok csobogását hallgatod a szikrázó napsütésben? Jól hangzik a buli és az edzés egy mondatban?
ERROR: DESCRIBE `biotechusa_category_de` ==> Table 'biotech_test.biotechusa_category_de' doesn't exist