Ugrás a tartalomhoz

Így készült Életünk legjobb formája

Mi megcsináltuk a Lifestyle programot!

Vágj bele Te is!
Életünk legjobb formája! - BiotechUSA

32 elszánt kolléga

5 epizód

91 nap

1 cél

Miről is van szó?

A BioTechUSA Marketing osztályáról 32 mindenre elszánt kolléga vágott bele egy három hónapos életmódváltó kihívásba, közülük 15-en pedig azt is vállalták, hogy kamerák előtt mutatják meg mindennapjaikat. A BioTechUSA Lifestyle programja segítségével akarják bebizonyítani, hogy képesek három hónap alatt elérni életük legjobb formáját. Vajon sikerül nekik? Tarts velünk és kövesd végig a kalandjaikat, hiszen minden szenvedést, sírást és sikersztorit is figyelemmel kísérhettek YouTube csatornánkon és közösségi média felületeinken!

Miről is van szó? - BioTechUSA
Miről is van szó? - BioTechUSA
Miről is van szó? - BioTechUSA

Eredményeink, amikre büszkék vagyunk!

shoe
Összesen 2113,57 kilométert tettünk meg
day
Összesen 1031 órát töltöttünk edzéssel
calorie
Összesen 373 953 kalóriát égettünk el
muscle
A tömegnövelők összesen 11,6 kilogramm izmot szedtek fel
Zsírégetés - BioTechUSA
Összesen 63,6 kilogramm zsírt adtunk le

Ismerd meg az átalakulók csapatát!

Bogi 30 éves
PPC project manager

A mindig újrakezdő, a jo-jo effektus hírnöke. Bogi csodálva nézte mindig azokat a lányokat, akik rendszeresen sportolnak, egészségesen esznek és szupercsinosak, de ez nem volt elég motiváció, hogy változtasson és lemondjom az esti sajtburgerről. Jelenleg élete legrosszabb formájával vág neki a programnak és bízik benne, hogy ezúttal tovább tart a lelkesedése, mint három hét.

Máté 31 éves
Influencer marketing manager

22 éves labdarúgó karrier áll mögötte, aminek sajnos egy súlyos sérülés vetett véget 2021 szeptemberében. Focis családban nőtt fel, de a legszebben csillogó kupákat mindig Máté vitte haza. Máté ahogy az élsportban, a munkában is maximalista és kiváló csapatkapitány. A programmal újra bizonyítani akar magának.

Szimonetta 33 éves
Marketing automation specialist

A jóga szerelmese kész, hogy újra belevesse magát a súlyzók és az edzőterem világába. Szimi nagyon otthonosan mozog a konyhában, imád egészséges ételeket készíteni, fotózni, videózni. Instagram profilját nézegetve neked is csorogni kezd majd a nyálad. A Lifestyle programmal a legvégső határait szeretné feszegetni és motiválni másokat is, hogy merjenek változtatni.

Marci 28 éves
Marketing automation specialist

A nagybetűs csapatjátékos. Ha Marci feltűnik valahol, mindenkinek mosolyt csal az arcára bolondos személyiségével. A mozgás nem lesz számára akadály, ugyanis több éves focis, illetve kajakos múlttal rendelkezik. A tudatos étkezés azonban nem az erőssége, ugyanis sokszor beszippantja őt a gyorséttermek sötét világa.

Dóri 29 éves
Ecommerce project manager

A crossfit királynő. De emellett biciklizik és futni is szokott. Dóri amikor csak teheti sportol, mozgás nélkül már nehezen tudná elképzelni az életét. A program után óriási célt tűzött ki maga elé: Belevág élete első crossfit versenyébe.

Zita 45 éves
Traffic koordinátor

A hamvaiból feltámadó főnixmadár. Zita az a nő, aki önmagából nyeri erejét, újra és újra. Aki tudja: a mélyből csak felfelé vezet az út. Az élete mindig is a küzdelmekről és a nagy harcokról szólt. De már megtanulta, hogy képes bármikor újrakezdeni a nulláról, akár sokadik alkalommal is. A programmal az a célja, hogy minden eddiginél erősebb legyen nemcsak fizikálisan, de mentálisan is.

Zsófi 27 éves
Kreatív szövegíró

12 évig versenyszerűen kajakozott, azonban a hajnali úszóedzéseket inkább a hajnalig tartó bulik, az edzőtáborokat pedig a többnapos fesztiválok váltották fel az utóbbi időben. Szeretné próbára tenni magát, és kíváncsi, hogy vajon ott él-e még benne a küzdő, alázatos énje, aki bármit megtenne egy cél érdekében.

Szandi 29 éves
Marketingkommunikációs project manager

Szandi az a lány, aki jó genetikai adottságokkal rendelkezik, ezért soha életében nem sportolt és evett egészségesen. Legszívesebben csak gumicukrot és chipset tömne magába egész nap, ezt mindenki jól tudja a környezetében. Úgy érzi, most eljött az idő, hogy a lustaságot felváltsa a sport, megbarátkozzon a mozgással és a tudatosabb táplálkozással is.

Szabolcs 37 éves
Marketing vezető

Szabi igazi örökmozgó, eleven kisfiúként kezdte meg sportkarrierjét. Habitusa és a mozgás iránti szeretete azóta sem változott. 10 év foci, 2 év kajakozás és 8 év jégkorong után ma is aktív életet él, de inkább már a kerékpározás szerelmese. Nagy fába vágta a fejszéjét, ugyanis házfelújítás, munka és második gyermeke születése mellett még a LifeStyle programban is a maximumot kell nyújtania. Még szerencse, hogy Szabi nem ismeri azt a szót, hogy lehetetlen!

Szabina 31 éves
Trade marketing manager

Szabina gyakran hódol kedvenc hobbijának, a futásnak. Amikor csak teheti, hosszútávú futóversenyekre jár. Ő az a lány, aki mindig is vékony testalkattal rendelkezett és sosem volt képes hízni, ezért gyakran került a céltáblák kereszttüzébe. Elhatározta, hogy most Hulk-ot csinál magából és bebizonyítja, hogy képes a tömegnövelésre.

Mónika 27 éves
Tervezőgrafikus

Óriási zabkása undorral vágott neki a programnak, de tudja, jobb, ha barátságot köt a reggelik koronázatlan királynőjével. Szeretne újra beleférni kedvenc ruháiba és végleg győzedelmeskedni a lustaság nevű szörny fölött.

András 34 éves
Ecommerce vezető

Andrást az utóbbi időben egy veszélyes kór hátráltatja sportcéljai elérésében, amit úgy hívnak: Motivációhiány. Szerencsére receptre írta fel magának a Lifestyle programot! András hamarosan apai örömök elé néz, így az izomerősítésén és az állóképességén mindenképp javítania kell még a pici érkezése előtt.

Nóri 30 éves
Tervezőgrafikus

Nóri megrögzött abbahagyó és irtózik a konditermektől. Világéletében a bénák és lassúak közé tartozott, akiket tesi órán utolsónak választanak a csapatba, akkor is csak azért, mert muszáj. Ha néha el is kezdett a testén dolgozni, a karácsonyi süteményes bödön és visszatérő lustasága mindig megállította. De ezúttal megfogadta, hogy minden más lesz!

Tímea 29 éves
Video Content Producer

Élete szerelmét a tánc által ismerte meg. Újrakezdő életmódváltó, akinek most csak egy cél lebeg a szeme előtt: Újdonsült menyasszonyként élete legjobb formáját szeretné nyújtani álmai esküvői ruhájában. Sikerült már megszabadulnia 30 kilótól, most 15 mínusz a cél. Vajon ezúttal is sikerrel jár és happy end-el végződik a mesebeli történet?

Sári 33 éves
SEO szakértő

Sári szeretne kilépni a megszokott körforgásból, elkényelmesedett hétköznapokból és egy olyan életmódot kialakítani, ami nem arról szól, hogy hány kilót mutat a mérleg. Ezúttal egy egész életen át tartó bikini szezonra készül. Legnagyobb támogatója, édes kiskutyája, Mila lesz a program során, aki nemcsak a napi átmozgató sétákra, de az egészséges nasik készítésére is noszogatni fogja gazdiját.

Kövesd kalandjaikat a YouTube csatornánkon!
Megnézem az epizódokat

Elfogyasztott termékeink számokban:

ISOWHEY ZERO fehérje - BioTechUSA
Csaknem 89,9 liter fehérjét ittunk
Zero bar, fehérjeszelet - BioTechUSA
Megközelítőleg 624 fehérjeszeletet ettünk meg
BCAA Zero - BioTechUSA
Nagyjából 14,7 liter BCAA-t ittunk az edzések alkalmával
Multivitamin, ONE-A-DAY - BioTechUSA
Közel 63 doboz különböző multivitamin-készítményt fogyasztottunk

A csapat, akik segítették minket az úton:

Nagy Dóra, Edzés és táplálkozás szakértő - BioTechUSA
Nagy Dóra
Edzés és táplálkozás szakértő
Somogyi Sára - BioTechUSA
Somogyi Sára
Dietetikus, táplálkozástudományi szakember
Kiss Olívia Laura, Dietetikus szakértő - BioTechUSA
Kiss Olívia Laura
Dietetikus szakértő
Németh Sándor, Táplálék-kiegészítő specialista, oktatási referens - BioTechUSA
Németh Sándor
Táplálék-kiegészítő specialista, oktatási referens
Pajk Melitta, Gyógytorna és sportrehabilitációs szakértő - BioTechUSA
Pajk Melitta
Gyógytorna és sportrehabilitációs szakértő
Kiss Jenő, IFBB Pro, 2x Mr Univerzum, BioTechUSA jótékony nagykövet - BioTechUSA
Kiss Jenő
IFBB Pro, 2x Mr Univerzum, BioTechUSA jótékony nagykövet
Kiss Virág, IFBB profi bikini fitnesz versenyző, világbajnok - BioTechUSA
Kiss Virág
IFBB profi bikini fitnesz versenyző, világbajnok
Gelencsér Tímea, Magyar modell, műsorvezető, Miss World Hungary 2016 - BioTechUSA
Gelencsér Tímea
Magyar modell, műsorvezető, Miss World Hungary 2016
Molnár Andrea, WBPF világbajnoki 3. helyezett, mesterdiplomás táncpedagógus, műsorvezető - BioTechUSA
Molnár Andrea
WBPF világbajnoki 3. helyezett, mesterdiplomás táncpedagógus, műsorvezető

Próbáld ki Te is Lifestyle programunkat!

Ha kedvet kaptál, ne habozz! A Lifestyle programba bárki jelentkezhet, aki szeretne változtatni életmódján. Legyen bármilyen célod, szakértőink az első lépésektől veled lesznek és számíthatsz rájuk akkor is, ha elakadnál! Töltsd ki kérdőívünket és válaszolj őszintén, hogy megtervezhessünk neked egy átfogó rendszert, ami segít az új életed felé vezető úton!
Kipróbálom
Lifestyle program - BioTechUSA