HÉTKÖZNAPI HŐS
Őrfalvy Gusztáv egy jóképű, magabiztos, kisportolt testű fiatalember, ám nem volt ez mindig így. Egy inspiráló történet következik, ahol főhősünk nemcsak
egy új testre, de egy teljesen új életre és egy igaz barátra is szert tett.
Guszti gyerekkorában aktív kisfiú volt, azonban sportolói pályafutásával kapcsolatos reményei 13 évesen egy csapásra füstbe mentek. Utánpótlás focistaként egy meccs közben darabokra törött a térde. Az orvos azt mondta neki, egy életre felejtse el a sportot és örüljön, hogy egyáltalán tud még járni. A balesetet követően a fiú zárkózott lett, tudat alatt kerülte a volt sporttársakat, egyáltalán nem mozgott és az evés lett az egyik kedvenc időtöltése. Ez hosszú évekig ment így, a kilók pedig folya- matosan kúsztak fel rá. Kezdetben abszolút lai- kusként, nagyon rossz megoldásokkal próbálta csökkenteni a súlyát. Erősen vitaminhiányos, legyengült szervezettel ment le az edzőterembe.
Itt találkozott Schönekker „Söni” László személyi edzővel, a BioTechUSA férfi testkultúra szakértő- jével, aki rábeszélte, hogy próbáljanak ki egy edzést együtt, a közös munka pedig immáron két éve tart. Guszti ez idő alatt 150 kg-ról 90 kg-ra fogyott, és bátran kijelenthetjük, egy teljesen új ember lett belőle. Ahogy alakult át a teste, úgy alakult át az edzővendég viszony is egy mély, igaz barátsággá. Ahol feltétlen a bizalom, töretlen a hit, senki nem ver át senkit és a felek kölcsönösen motiválják egymást. Mester és tanítványa egyaránt azt vallják: „Lehet, hogy most még nehéznek tűnik, de minden küzdelmes lépéssel egyre könnyebbé válik!"
GUSZTI
CSOMAG


Iso Whey Zero (edzés után)
Thermo Drine Pro (első étkezés előtt
vagy kora délután)
Daily Pack (reggel és este szétszórva)
HMB 3000 (edzés után fehérjével)
CLA 400 (vacsora után)
Kattints a videóra és megtudod, hogy sikerült Gusztinak elérnie azt az esztétikus fizikumot, amit korábban egy életmód magazin címlapján pózoló izmos fiatalember testesített meg számára, hogyan segítette őt szakmailag és emberileg az edzője, milyen táplálék-kiegészítőket vetettek be a még jobb eredmények elérése érdekében és milyen célok motiválják most!
Súlyfelesleggel küzdesz? Vagy inkább nagyobb szeretnél lenni? Tónusos, izmos testre vágysz? Ha készen állsz az átalakulásra, Schönekker László és a BioTechUSA segítségével te is hétköznapi hős lehetsz! 3 hónapos átalakító programunkra ide kattintva tudsz jelentkezni: