Iron Series a „vasakarat” jegyében
Hosszú Katinka, ötszörös világ- és Európa-bajnok, világcsúcstartó, olimpikon úszónő és a BioTechUSA közös termékfejlesztése az Iron Series termékcsalád. Az Iron Series az Iron Meal fantázianévre hallgató magas fehérjetartalmú, hozzáadott vitaminokat, ásványi anyagokat és rostokat tartalmazó étkezéshelyettesítő italport és az Iron shakert foglalja magában. A csokoládé és eper ízekben elérhető, 7x50g kiszerelésű Iron Meal gluténmentes, cukortartalma alacsony, nem tartalmaz aszpartámot és hozzáadott transzzsírt.

Az Iron Meal rendkívül széleskörű felhasználásra készült,
az élsportolóktól a hétköznapi emberekig.
Az Iron Series termékcsalád az Iron Nationnek készült. Ők azok a hölgyek, urak, lányok és fiúk, akik nem fogadják el az átlagost és nem elégszenek meg a középszerűséggel. Ez a filozófia, életérzés nincs életkorhoz, nemhez, munkakörhöz, vagy készségekhez kötve. Mindenki tehetséges valamiben. Csak rajtad múlik, hogy minden nap egy lépéssel közelebb kerülj a céljaidhoz!
Katinka naponta több órát edz, edzésről tárgyalásokra, megjelenésekre rohan, mellette pedig saját cégét vezeti. Sokszor nem marad ideje arra, hogy leüljön és egyen egy jót. Ilyenkor jól jön a gyorsan és praktikusan elfogyasztható Iron Meal. Egyszerűen csak beleszórja az egyadagos kiszerelésű port az Iron shakerbe és felengedi 4 dl vízzel vagy tejjel.
Az élsportolók olyan extra fizikai igénybevételnek vannak kitéve, amelynek hatásait a hétköznapi táplálkozással nem lehet kompenzálni. A kiegyensúlyozott táplálkozás és a hatékonyabb edzések érdekében célszerű étrendjüket minőségi táplálék-kiegészítőkkel tökéletesíteni. A minőségi tápanyagok bevitelét 70%-ban élelmiszerből, 30%-ban pedig táplálék-kiegészítőkből ajánlott bevinnünk.
A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás. Nagyobb a fehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk, vagy ha az izomtömegünket szeretnénk növelni. Az Iron Meal magas fehérjetartalma segít az izomépítésben és az izommegtartásban.
Az Iron Meal magas fehérjetartalma támogatja az edzés utáni regenerációt. Az Iron Lady minden edzés után fogyasztja, hogy hasznos tápanyaggal lássa el izmait, illetve a magas kálcium- és magnéziumtartalomnak köszönhetően elősegítse a jobb izomműködést.
Az Iron Meal alacsony kalóriatartalma miatt tökéletesen beilleszthető a diétába, a fogyókúrába. Kiváló választás vacsora helyett, akár minden este.
A csökkenő hormonműködés miatt szervezetünknek nagyobb a fehérje- és tápanyag igénye, amikor idősödünk. A fehérje hozzájárul a normál csontozat fenntartásához.