Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Jószívű testépítőnk, Szmereka László ismét Monorra látogatott

Szmereka László jótékony márkanagykövetünk, a Scitec Nutrition „Jószívű Testépítők Akcióban” társadalmi felelősségvállalási programjának tavalyi sikeres karácsonyi kezdeményezését követően harmadszorra is ellátogatott Monorra, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gondviselés Házába, hogy együtt sportolhasson az intézmény gondozottjaival, akik egy közös Élmény Nap keretében köszönték meg neki és a Scitec Nutrition csapatának a támogatást. 

Jótékony márkanagykövetünk tavaly nyáron, első monori látogatása alkalmával részt vett egy érzékenyítő tréningen és készségfejlesztő foglalkozáson, majd ezt követően decemberben egymillió forint értékű sportruházattal támogatta a nappali ellátásban részesülő foglalkoztatottakat.  

Ezt követően született meg a gondolat a támogatott intézmény részéről, hogy a gondozottakkal közös sportnap keretében köszönjék meg a támogatást, akik már az új felszereléseikben vették ki a részüket a bemelegítésből és sorversenyekből, majd az általuk készített gyümölcssalátával vendégelték meg a jószívű testépítőt és a Scitec Team tagjait.

„A mai nap tökéletes példája annak, hogy milyen csodálatos dolgok történhetnek, amikor összefogunk és együtt cselekszünk. A közös sportnap alkalmával láthattuk, hogyan élvezik és értékelik az emberek a mozgást és a közösségi élményt. Ez a nap számomra megmutatta, hogy még a kisebb gesztusok is hatalmas változást hozhatnak az emberek életébe.”  – összegezte Szmereka Laci élményeit a sportnap kapcsán. 

Ezúton szeretnénk megköszönni az intézmény munkatársainak és foglalkoztatottjainak a kedves vendéglátást és az együttműködést. Ez a találkozó is bebizonyította, hogy közösen a sport által képesek vagyunk pozitív változásokat hozni nemcsak saját magunk, de mások életébe is egyaránt.