Az alakformálás
(zs)íratlan szabályai
A felesleges kilók elleni harc alappillérei a helyes étrend és a rendszeres mozgás, ezek hatékonyságát azonban tovább fokozhatjuk diétát támogató étrend-kiegészítőkkel.
Ha fel akarod venni a harcot a súlyfelesleggel szemben, úgy tisztában kell lenned azzal, hogy alakunkat 70%-ban a táplálkozásunk és 30%-ban a rendszeres mozgás határozza meg, így első körben az étkezésedet kell megreformálnod. Gondosan válogasd meg az ételek alapanyagát, válassz minél természetesebb, minél kevésbé feldolgozott összetevőket. Kerüld a finomított élelmiszereket, a cukrot, a fehér lisztet, fogyassz minél több gyümölcsöt és zöldséget, sok folyadékot és napi 5-6 alkalommal étkezz kis adagokban. Mindemellett a mozgást sem bliccelheted el, a minimum mennyiség heti három alkalommal harminc perc. Sportolhatsz önállóan vagy csoportban, rengeteg mozgásforma és eszköz áll rendelkezésre, csak ki kell választanod a neked szimpatikusakat.

A maximális hatékonyság érdekében érdemes igénybe venned étrend-kiegészítők segítségét. Ezek persze nem fognak lefogyasztani, de a megfelelő étrend és edzésmunka mellett segítik a nagyobb kalóriafelhasználást és a zsírból történő energianyerést. A legnépszerűbb diétát támogató hatóanyag az L-karnitin, ami egyébként egy, a szervezetünkben megtalálható aminosav tartalmú vegyület. Mivel a karnitin a zsírsav szállítórendszer alkotója, így a zsírokban lévő energia csak rajta keresztül használható fel, tehát a zsír energiává történő átalakításához szükséges. Ha fogyni szeretnénk, úgy célszerű megnövelni az L-karnitin mennyiségét edzések előtt.
A BIOTECHUSA L-CARNITINE 100 000 DIÉTÁT TÁMOGATÓ KÉSZÍTMÉNYE EGY HOZZÁADOTT VITAMINOKAT ÉS ZÖLD TEA KIVONATOT TARTALMAZÓ, FOLYÉ- KONY, MAGAS DÓZISÚ L-KARNITIN ITAL, ADAGONKÉNT 2000 MG L- KARNITINNEL.
Az 500 ml kiszerelésű, alma és cseresznye ízekben elérhető L-Carnitine 100 000-et gluténérzékenyek is bátran fogyaszthatják, ugyanis 100%-ban gluténmentes. 50 adag L-karnitint tartalmaz, melyből alkalmanként 10 ml-t fogyasszunk, edzés előtt 30-60 perccel. A terméket vitaminokkal dúsítottuk, melyek közül a B5-vitamin (pantoténsav) részt vesz a normál energiatermelő folyamatokban, a B6-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és mindkettő hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
KÉSZEN ÁLLSZ RÁ, HOGY A KÖVETKEZŐ SZINTRE LÉPJ?
Formáld alakodat és keresd a vitaminokat és zöld tea kivonatot is
tartalmazó folyékony L-Carnitine 100.000-et a BioTechUSA-tól!
Az 500 ml-es kiszerelés áprilisban mindössze
4 490 FT-OS AKCIÓS ÁRON KAPHATÓ A WEBSHOPON ÉS A
BIOTECHUSA KÖZPONTOKBAN, AZ ORSZÁG TÖBB MINT 90 PONTJÁN!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. A fogyasztó az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!