VÉDD MAGAD
A MEGHŰLÉSTŐL!
Decker Ádám – világbajnok vízilabdázó és a ONE-A-DAY multivitamin
Élsportolóként maximálisan tisztában vagyok az étrend-kiegészítők fon-
tosságával, ezeket a termékeket nemcsak a sportteljesítményem nö-
velése
, hanem az egészségem megőrzése érdekében is rendszeresen
fogyasztom. Az Orvosegyetem SC védőjeként keményen edzem, verse-
nyekre készülök, mellette fiatal sporttehetségeket patronálok, második
diplomámat csinálom, júliusban pedig megszületett a kislányom. Jövőre
olimpia, előtte pedig Európa-bajnokság, így folyamatosan „csúcsra jára-
tom” magam, a meghűlést és az influenzát még hírből sem ismerhetem.
Nagyon odafigyelek arra, hogy minőségi tápanyagokat fogyasszak, ren- geteg zöldséget és gyümölcsöt tartalmaz az étrendem. Azonban tisztában vagyok azzal, hogy ezek vitamintartalma már nem feltétlenül elegendő, így szükségem van rendszeres és minőségi táplálék-kiegészítésre.

„Kétméteres” immunrendszerem egészséges működésének támogatására multivitamint szedek. A BIOTECHUSA ONE-A-DAY MULTIVITAMIN KÉSZÍTMÉNYE MELLETT TETTEM LE A VOKSOMAT, AMELY ESSZENCIÁLIS VITAMINOKAT ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOKAT TARTALMAZÓ, GLUTÉNMENTES ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ.
A rendszeres minőségi vitaminbevitel segíthet abban is, hogy győztesként kerüljünk ki a változékony októberrel vívott harcból, amikor hajlamosak vagyunk megfázni, mivel immunrendszerünk ilyenkor jellemzően gyengébben teljesít.

Egyetlen One-A-Day multivitamin tablettában 12 féle vitamin és 10 féle ásványi anyag található. Nemcsak az egészségemet, hanem az élsportban nélkülözhetetlen szellemi friss- ességet is segít megőrizni a benne lévő B1-, B6-, B12-vitaminoknak, vasnak, jódnak és cinknek köszönhetően.
A megnyerő külső, a sikeres sportkarrier és a szerető család mellett az én világom úgy kerek igazán, hogy az egészségemet illetően is mindig az előirányzott 100%-ot hozom. Óvd magad One-A-Day multivitaminnal, hogy a Te világod is olyan kerek lehessen, mint az enyém!


Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot.