ERŐSÍTS RÁ
AZ IMMUNERŐSÍTÉSRE!
A 21. század emberének immunrendszerét rengeteg külső támadás éri, legyen szó munkahelyi stresszről, az őszi-téli időszakban oly gyakori megfázásos betegségekről, vagy a közösségben eltöltött idő során ránk ragadó bacilusokról.
A mi dolgunk, hogy állandó védelmet biztosítsunk szervezetünk számára az ilyen káros külső behatások ellen! Étrendünk legyen változatos és kiegyensúlyozott, fogyasszunk minél több gyümölcsöt és zöldséget. Ha azonban igazán biztosra akarunk menni, úgy érdemes bevetnünk minőségi étrend-kiegészítőket is. Kis ráfordítással, MÁR NAPI EGY VITAMINNAL TÖBBET TEHETÜNK EGÉSZSÉGÜNKÉRT, vitalitásunkért az őszi-téli időszak alatt, amikor immunrendszerünk jellemzően gyengébben teljesít.
A BIOTECHUSA ONE-A-DAY MULTIVITAMIN KÉSZÍTMÉNYE EGY ESSZENCIÁLIS VITAMINO- KAT ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOKAT TARTALMAZÓ, GLUTÉNMEN- TES ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ.
Egyetlen One-A-Day multivitamin tablettában 12 féle vitamin (A-, B6-, B12-, C-, D-, E-vitamin, biotin, folsav, niacin, panto- ténsav, riboflavin és tiamin) és 10 féle ásványi anyag (cink, foszfor, jód, kalcium, króm, magnézium, mangán, molibdén, szelén és vas) található. A B6-, B12-, C-vitamin, biotin, jód, niacin, riboflavin és tiamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez. Az A-, B6-, B12-, C-, D-vitamin, cink, szelén és vas hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez. A B6-, B12-, C-vitamin, cink, jód, niacin, magnézium, pantoténsav, riboflavin és vas hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához. Nevét az adagolásáról kapta: naponta egy tablettával már biztosíthatjuk is a szervezetünk számára alapvető vitaminok és ásványi anyagok bevitelét. Kiszerelése rendkívül gazdaságos, egy dobozban 100 db tabletta található, így egy doboz pontosan 100 napra, azaz kicsit több mint 3 hónapra elegendő.
KÉSZEN ÁLLSZ RÁ, HOGY EGY SZINTTEL FELJEBB LÉPJ? TÉGY TÖBBET
EGÉSZSÉGEDÉRT ÉS KERESD A BIOTECHUSA ONE-A-DAY MULTIVITAMINJÁT
FEBRUÁRBAN 2490 FT-OS AKCIÓS ÁRON A WEBSHOPON ÉS
A BIOTECHUSA KÖZPONTOKBAN, AZ ORSZÁG TÖBB MINT 90 PONTJÁN!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani.
A fogyasztó az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!