Abel Sousa

Abel Sousa

MEN'S PHYSIQUE

Keresztnév: Abel

Vezetéknév: Sousa

Ország: Spanyolország

Kategória: Men’s Physique

KÖZÖSSÉGI MÉDIA

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube channel

ÖNÉLETRAJZ:

Egész életemben sportember voltam, és soha nem álmodoztam arról, hogy modell vagy testépítő legyek, de a lehetőségeket ki kell használni! Félénk és kevés önbizalommal rendelkező tizenévesként találkoztam olyan emberekkel, akik értékelték a külsőmet. Elkezdtem táncosként és időnként modellként dolgozni, majd úgy döntöttem, hogy edző leszek és tanácsadó táplálkozás és sportcélú étrend-kiegészítők terén. Így most száz százalékosan a fizikumomnak és a sport iránti rajongásomnak élhetek. Az önbizalmam eljutott addig a pontig, hogy szerettem volna versenyezni és felderíteni a határaimat... ma, 5 évvel később, elmondhatom, hogy nincsenek határok, csak célok és célkitűzések – a határok a fejünkben léteznek.

Címek:

  • 1.hely Men´s Physique Arnold Classic in Ohio USA 2015
  • 3.hely Men´s Physique Olympia ShowDown Moscow 2015
  • 5.hely Classic Bodybuilder Arnold Classic Europe 2015

Edzés:

Sok edzésmódszert kipróbáltam már… Izomnöveléshez habozás nélkül szabad súlyok – teljes szünetek – újság csoport – felsőtest négy nap – két napnál kevesebb edzés – 24-36 között teljes szettek 15, 12, 9, 6 ismétlésből. 
Amikor elkezdem a versenyfelkészülést, különböző módszereket használok az izmaim csökkentésére, hogy ahol az számomra érdekes, megtartsa a méretét. Általában magas ismétlésszámok, rövid szünetek, szuperszettek, csökkenő ismétlések… 
A versenyhez közeledve a módszerek az edzőtől függűen változnak, de mindig növekszik az intenzitás és a gyakorlatok mennyisége a súlyok csökkentésével, csigákkal és több gép bevezetésével.

Kedvenc termékek:

Hydro Whey Zero, BCAA 8:1:1, AAKG 7800, Multivitamin for Men, Thermo Drine PRO