Bemutatkozik Kiss Virág, szakértőnk!

2015-02-19 09:45:00

Kiss Virág fitness modellünkhöz is fordulhattok ezután kérdésekkel és olvashatjátok blogbejegyzéseit. Hogy milyen témákban, arról ő maga ír:

Kiss Virág fitness modellverseny felkészülési tanácsok

A sport mindig része volt az életemnek: versenyszerűen fitneszeztem, egy súlyos sportsérülés miatt végül abba kellett hagynom. Az álmomról - miszerint egyszer bajnok leszek - azonban nem mondtam le, s új vizekre eveztem. Bikini modellként 2012-ben debütáltam. A váltás jó döntésnek bizonyult: 2013-ban a madridi Arnold Classic versenyről aranyéremmel tértem haza, a világbajnokot magam mögé utasítva. 2014-ben Arnold Schwarzenegger amerikai versenyén 60 lányból 3. lettem. Jelenlegi célom a 2015-ös amerikai Arnoldon, IFBB EB-n és VB-n való jó helyezés elérése és az IFBB profi kártya megszerzése.

Nagy örömmel osztom meg veletek verseny felkészülésem menetét, saját tapasztalataimat és szívesen segítek kezdőknek-haladóknak egyaránt abban, hogy hogyan hozzuk ki magunkból a maximumot a színpadon!

Edzés, alakformálás

Két egyetem mellett, napi 2 órát töltök a teremben. Ne ess abba a hibába, hogy kifogásokat keresel, ma éppen miért nem volt időd mozogni! Elég, ha napi 30-45 percet szánsz magadra, válaszd ki azt a mozgásformát, ami örömet okoz és érjük el együtt a csúcsformát! Kérdésed van mikor-mennyit-mit-hogyan, tanácstalan vagy, megakadtál, nem vagy elég motivált? Nincs más dolgod, bízz bennem! Segítek neked, kitaláljuk együtt, hogyan variáld az edzésed, hogy elérd az álom alakot! Rendszeresen hozok majd nektek edzős videókat, olyat is, amikkel akár otthon is formába lendülhetsz!

Kiss Virág diéta és zsírégető tippek diéta, zsírégető tippek

Állandó rohanás, nincs elég idő magunkkal foglalkozni nemhogy azzal mikor/mit/mennyit együnk... arról nem is beszélve, hogy hogyan és mikor csináljuk meg. Közben nyakunkon a bikini szezon... huh ismerős helyzet? Rendszeresen hozok majd nektek olyan apró tippeket és trükköket, amivel én is könnyedén tudom tartani a napi teendők mellett a verseny- és off szezonos diétámat! Ha ötleted sincs, hogyan kezdj hozzá, mit egyél, mit takar az egészséges táplálkozás, kifogytál az ötletekből vagy már nagyon monotonnak találod akkor nincs más dolgod, mint: Kérdezz engem! :)

Extra infó: Nem ismerek olyan embert, aki ne imádná az édességet! Ezentúl elhozom majd kedvenc diétás receptjeimet és kreatív étkezési tippjeimet is!

Február utolsó hétvégéjén megtudhatjátok, milyen módszerekkel lehet pár hét alatt 6kg-tól megszabadulni és elérni a versenyformát az amerikai Arnold Sport Festiválra!

Addig is minden nap tegyetek a célotokért! :)

Puszi,
Virág

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

KÉRDEZD

MEGVÁLASZOLT KÉRDÉSEK

SZAKÉRTŐINK

FACEBOOK