Haladunk a forma felé

2014-03-21 15:37:00

Sziasztok!

Versenyfelkészülés, versenyforma Schönekker LászlóNos, már pár napja a szigorú diétámmal együtt élem a hétköznapjaimat. Azt hiszem, a kezdeti felhősödés után, ma újra látom a napsugarakat… Kezd belém visszaköltözni az élet is, és a szervezetem is lassacskán megtanulja, hogy nem akkora trauma ez, hogy depresszióba taszítsa az elmémet :) Azért megjegyzem, ebben a koffein tartalmú kiegészítőknek (PowerForce és ThermoDrinePro) is van azért szerepe ;-)

Már van is miről mesélnem nektek. Kissé (ahogyan már megszoktam ilyen helyzetekben) ijesztő tempóban esnek le rólam napról-napra a fél kilók. Az igazság az, hogy ekto-mezomorf testalkat vagyok így a kisebb változtatásra is gyorsan reagál a szervezetem.

Az első kiállítás, ahol BioTech USA szponzoráltként a standnál leskelődök és ténykedek, az a FIBO Németországban. Ennek az eseménynek a kezdéséig még van egészen pontosan két hetem. Azt terveztem, hogy a menüm most meglehetősen egyszerű lesz, hiszen a munkáim mellett egészen kevés időm marad ennek a cifrázására. Reggelente tojást eszem, aminek nem foglalkozom a fehérje és sárgájának szétválasztásával. Napközben pedig salátát és halat fogok végig fogyasztani és szénhidrát forrásnak zabkását /természetesen vízben/. Ami még fontos tudnivaló lehet, ilyen esetben, és ennyire közel az eseményekhez, már nem sózom külön az ételeimet. Fogyasztok mindent úgy, ahogyan a természet adja számunkra.

Naponta két edzésem van jelenleg, reggel munka előtt korán letudom a súlyzós, termi edzéseimet, este pedig kardiózom. Heti öt napon teszem ezt így, majd a lábnap után pihenek egyet. Muszáj kétszer edzenem a lábaimat, még ha a kategóriám nem is feltétlenül igényelné /a short nadrág miatt/ de vallom, hogy egy fizikum akkor válik fizikummá, ha teljes az összkép, arányos és egyformán fejlett.

Sajnos nekem ez a gyengém, és ennyi kardió mellett nehezen tartom meg a tömegét, ráadásul ezen a 150 gramm környéki szénhidrát sem sokat segít. Szerencsére a karomat ilyenkor sem kell túlzottan edzenem, így azt a napot átengedtem a lábaimnak, így aznap is velük törődöm. Remélem, hamarosan nagyon hálásak lesznek hozzám, és végre nem akarnak idegileg kikészíteni. :) Minden változásról folyamatosan mesélek majd.

Egyenlőre ezeknél érdemlegesebb dolgot nem tudok írni, de ígérem, folyamatosan mesélek a változtatásokról, és képek formájában is jelentkezem.

Legyen szép napotok!
Söni

KÉRDEZD LÁSZLÓT

MEGVÁLASZOLT KÉRDÉSEK

SZAKÉRTŐINK

FACEBOOK