Iso Whey Zero Caffe Latte

2016-09-07 14:13:00

Már nagyon vártam, hogy megkóstolhassam végre az Iso Whey Zero fehérje új ízét. Nagyon szeretem a sütikrémest, a tiramisut, de a klasszikus vanília és a csoki is rendszeresen megfordul a shakeremben vagy a bögrémben. Igen, a bögrémben, mert én szeretem ezeket forrón is inni, főleg télen. Egy forró tiramisu, vagy vanília nagyon jól fel tud melegíteni, és isteni finom. Mégsem egy cukros lötty, hanem egy magas fehérje tartalmú, hasznos tápanyagokat tartalmazó ital. Csupa előny :)

Na de itt a Caffe Latte íz..

Iso Whey Zero Caffe latte íz

Mi kell ennél több? Az Iso Whey Zero jól megszokott minősége, Tejsavó fehérje izolátum, cukormentes, laktózmentes és isteni finom. Ráadásul most adagonként 80 mg koffeinnel.

Mi benne a jó?

- Nem kell tejet tenni a kávéhoz, mégis isteni tejeskávé íze van

- Jeges kávéként is 1 perc alatt kész

- Forró kávéként is 1 perc alatt kész, csak először keverd krémesre a port hideg vízzel és utána önts rá nagyon meleg vizet folyamatos kevergetés közben

- Isteni finom, nincs erős keserű kávé íze, nagyon kellemes és remekül élénkít

- Reggeli kávénak is kiváló, van, hogy edzés előtt ez az egyetlen dolog, amit fogyasztok (reggel 6-tól szoktam edzeni rendszerint)

Nekem tökéletesen bevált, szerintem érdemes megkóstolni! De ha nincs szükséged koffeinre, vagy nem szereted a kávés ízt, akkor a többi ízből is nagyon finom forró ital készíthető a fent leírt módszerrel! Szívből ajánlom hideg kuckózós estékre :) De Silye Gabi példáját követve Jegeskávénak is készítheted..

Kíváncsi leszek, lesz-e, aki fagyiként kipróbálja, várom az élménybeszámolóját :)

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

KÉRDEZD DÓRÁT

MEGVÁLASZOLT KÉRDÉSEK

SZAKÉRTŐINK

Nagy Dóra TERMÉK TIPPJEI

FACEBOOK