Nem akarsz lemaradni cikkeinkről? Iratkozz fel hírlevelünkre
FELIRATKOZOM
A feliratkozom gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

Kékszőlős-áfonyás protein smoothie

2014-11-28 11:27:00

Napjainkban egyre többen fogyasztják a chia magot, mely gazdag Omega-3 zsírsavakban és alfa-linolénsavban, ami nagyszerűen támogatja a szív- és érrendszert. Kutatások szerint növeli a jó koleszterin mennyiségét, az összkoleszterin szintet pedig csökkenti. Az áfonya óriási antioxidáns (flavonoidok, antociánok, C-vitamin) tartalmáról mindenki hallott már. A vörösbor jótékony hatásait adó rezveratrol nevű antioxidáns a kékszőlő héjában található meg. Húsa kiváló Magnézium és B-vitamin forrás, mely segít a stressz leküzdésében, de a folsav, vas és linolsav tartalma is kiemelkedő.

/sites/testbiotechusashop/documents/blog/_extra/143/o_afonya_20141128121242.jpg

Hozzávalók:

1 tk Chia mag
1adag vaníliás fehérje por (a Protein Express-t ajánjuk)
1 ½ csésze kék szőlő
1/2 csésze áfonya
1 tk lenmagolaj
2 dl víz

Elkészítés:

Turmixold össze a hozzávalókat és fogyaszd el!

Silye Gabriella, sporttáplálkozási szakértő

/sites/testbiotechusashop/documents/blog/_extra/143/o_fb_cover_nov_20141128121255.jpg

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KÉRDEZD GABRIELLÁT

MEGVÁLASZOLT KÉRDÉSEK

SZAKÉRTŐINK

Silye Gabriella TERMÉK TIPPJEI

FACEBOOK