Szakértő válaszol
Nem: Férfi: Nő:
év
kg
cm
Frissítse be a képet!
Keresés
2019-10-01 19:21:41

Gyalu.....


Tanácstalan vagyok!\n Azzal a kérdéssel fordulok hozzád, hogy mégis mit kezdjek magammal, hogy ne fájjon az izületem-(térd, boka, váll-stb). Próbáltam az izületvédőt de semmi hatása nem volt. Ugyanúgy volt minden. Szeretnék fájdalom nélkül edzeni végre egy jót! :D A választ előre is köszönöm! \nSzia.
Kedves Petra, javaslom keress fel egy gyógytornászt, aki kideríti, honnan ered a fájdalom és javasol rá megoldást is. Millió oka lehet, ennyiből sajnos nem tudok tanácsot adni :)
Üdvözlettel,
Kiss Virág
2019-07-28 19:47:54

Horv.....


Hogyan osszam el a heti kardió és súlyzós edzést fogyáshoz?
Szia, én külön napra tenném a kettőt, így 3 súlyzós edzéses nap és 3 kardió napot terveznék be :) marad egy pihenőnapod, amit tölthetsz aktívan, pl. túrázással, úszással, evezéssel stb.
Üdvözlettel,
Kiss Virág
2019-07-06 15:56:06

Horto.....


Szia Virág!\n\nMondhatom kissé zsíros a hasam.. Rengeteg hasizom gyakorlatot végrehajtok nap mint nap. Az izmom fejlődik, csak nem látványosan.Szeretném meg kérdezni, hogyha a zsírégető krémet használnám, azzal jobb lenne e?!\n\nVálaszodat élőre is köszönöm!
Szia, ha zsíros a hasad, azon nem fog segíteni a hasizom edzés, kizárólag a diéta és a kardió edzés segít. A krém sem igazán fog használni, a zsírt nem tudod izommá változtatni, az izom a zsír alatt fog fejlődni, növekedni, erősödni. A zsír ottmarad, ha nem diétázol és kardiózol :)
Üdvözlettel,
Kiss Virág
2019-06-24 22:05:00

Dancs.....


\nKedves Virág. Amint látod az adataimat én egy idősödő, vékony testalkatú férfi vagyok. Szeretném eléri a 90 kg-mot de nem zsírba. Mindig ilyen vékony voltam, soha nem tudtam hízni, amin most szeretnék változtatni. Hogyan kezdjem el a testsúly gyarapítást? Válaszodat előre is köszönöm. Tisztelettel: Dancsok Zsolt
Szia, ha nem zsírban szeretnél hízni, akkor mindenképp el kell kezdeni mozogni,hogy izom épülhessen. Heti 3 erősítő edzést iktass be mindenképp. Az edzések hatására valószínű az étvágy is megjön majd. Emelni kell a fehérje bevitelt, tehát több fehér húst célszerű fogyasztani és edzések után tömegnövelőt javaslok, mint pl a Muscle Mass. A korodat tekintve ajánlok TST fokozót is, https://shop.biotechusa.hu/collections/tst-fokozok/products/tst-gh-300-g és egy multivitamint, pl Multivitamin for man-t.
Üdvözlettel,
Kiss Virág
2019-06-14 07:20:57

Vassn.....


Kedves Virág!\nEgy évvel ezelőtt kezdtem a fogyókúrámat, azóta 29 kg ment le (elsősorban a kezdés után 8 hónapig, azóta csak átváltozik az alakom, izmosodom). Viszont nagyon aggódom a bőröm miatt. 46 éves vagyok, nem tudom, ez a sok bőr vissza tud-e húzódni, vagy mindenképpen kés alá kell majd feküdnöm (persze eddig is nagyon sok ment vissza, de azt nem tudom, tud-e még visszahúzódni).
Szia, ha fogyás után egy évvel még nem változott a bőröd, akkor várhatóan csak annyira fog feszesedni, amennyire izmosodsz, a többivel csak plasztikai sebész tud bármit is kezdeni :( ez sajnos már a húszas években is így van, ha valaki ilyen elképesztő nagyot fogy, amihez egyébként gratulálok és sok kitartást kívánok a továbbiakban!
Üdvözlettel,
Kiss Virág
2018-12-12 00:16:18

Gyalo.....


Szia Virág

Úgy döntöttem, hogy el szeretnék kezdeni edzeni. Elsősorban formálódni szeretnék. Mivel van annyi felesleg rajtam amit ha izommá alakítok gyönyörű lenne. Ezzel kapcsolatban szeretném kérni a tanácsod, hogy milyen étrendet és edzés tervet tanácsolsz esetleg kell e mellé fehérje port esetleg mást szednem?

Előre is köszönöm a válaszod.
Üdv.
szia Szabrina, a feleslegest sajnos nem lehet izommá alakítani, két különböző szövetfajtáról beszélünk. A felesleget le kell adni megfelelő diétával és kardió edzéssel, az izomzatot pedig kemény munkával megfelelő tápanyagokkal fel kell építeni. A Link oldalon találsz edzésterveket és étrendeket a testtömegednek és célodnak megfelelően. Fehérjét ajánlok fogyasztásra, az én személyes kedvencem az Iso Whey Zero :)
Üdvözlettel,
Kiss Virág
2018-11-30 11:29:51

Vág.....


Tudnál ajánlani jó zsírégető készítményt amit szedhetek? kb 5kg szeretnék leadni (ha lehet első sorban nem kapszula/tabletta legyen, de persze ha az a legjobb akkor megpróbálom azt)
Köszönöm szépen előre is a segítséget.
szia, kombinációt ajánlanék, bár ebben van kapszulás is. ha nincs keringési rendszeri probléma, akkor egy l-carnitine + chrome-ot és egy Thermo Drine-t ajánlanék :)
Üdvözlettel,
Kiss Virág
2018-11-13 18:56:45

Dani .....


Szia Viràg! Szeretnék megszabadulni 5-6 kgtól,szerinted ez mennyi idő alatt érhető el nagyjából ?mire kell nagyon odafigyelnem?
Edzeni nem mindig jutok el,van amikor kéthetente sajnos (..vendéglátásban dolgozom)
Ez alatt az idő alatt minimális félre evések,gondolok itt egy szelet süti akar pizza,jól gondolom,nem megengedett!? Válaszodat nagyon köszönöm !
Szia, én nagyjából 2-3 hónapot terveznék erre. Próbálj ehhez otthon tornázni és sokat sétálni. Félreevést én nem igazán terveznék be, az nagyon sokban hátráltat, hiába nem érzed abban a pillanatban. Főleg ha nincs lehetőség mozgásra, nagyon figyelni kell a megfelelő étrendre :)
Üdvözlettel,
Kiss Virág
2018-10-22 13:27:18

Biank.....


Szia Virág,

a tanácsodat szeretném kérni. Szeretnék lefogyni és elkezdtem edzeni+az étrendemet a tiéd szerint állítottam össze (ami itt van az oldalon). Az edzéseket felosztottam: külön kar, comb, has, fenék és van olyan nap amikor mindenre edzek. (csak itthon) Ehhez szedem a Thermo Drine kapszulát: reggel éhgyomorra és edzés előtt. A kérdésem az lenne, hogy ez így elég a fogyáshoz vagy szükséges lenne esetleg vmi mást még szednem/edzenem?
A válaszodat előre is köszönöm. :)
Szia Bianka,
ez így, amíg csökken a testtömeged, tökéletes. Talán az edzést váll, hát, mell gyakorlatokkal kiegészísteném, mert minden izomcsoportot meg kell mozgatni az arányos fejlődés érdekében. Egy-két kardiós napot még beiktatnék,de alapvetően ha van eredmény, akkor így jó, amikor megáll a fogyás,akkor kell módosítani :)
Üdvözlettel,
Kiss Virág
2018-10-12 11:03:51

Jáno.....


Szia Virág!
Ebben a korban az ízületi problémákra szeretném szedni az Arthro Guard tablettát, viszont ekkora tablettát nem tudok lenyelni.
A kérdésem az lenne hogy lehet ezt törni?
Válaszodat előre is köszönöm.
Szia, lehet törni de van folyékony formában is!
Üdvözlettel,
Kiss Virág
01
...