Szakértő válaszol
Nem: Férfi: Nő:
év
kg
cm
Frissítse be a képet!
Keresés
2018-12-12 00:16:18

Gyalo.....


Szia Virág

Úgy döntöttem, hogy el szeretnék kezdeni edzeni. Elsősorban formálódni szeretnék. Mivel van annyi felesleg rajtam amit ha izommá alakítok gyönyörű lenne. Ezzel kapcsolatban szeretném kérni a tanácsod, hogy milyen étrendet és edzés tervet tanácsolsz esetleg kell e mellé fehérje port esetleg mást szednem?

Előre is köszönöm a válaszod.
Üdv.
szia Szabrina, a feleslegest sajnos nem lehet izommá alakítani, két különböző szövetfajtáról beszélünk. A felesleget le kell adni megfelelő diétával és kardió edzéssel, az izomzatot pedig kemény munkával megfelelő tápanyagokkal fel kell építeni. A Link oldalon találsz edzésterveket és étrendeket a testtömegednek és célodnak megfelelően. Fehérjét ajánlok fogyasztásra, az én személyes kedvencem az Iso Whey Zero :)
Üdvözlettel,
Kiss Virág
2018-11-30 11:29:51

Vág.....


Tudnál ajánlani jó zsírégető készítményt amit szedhetek? kb 5kg szeretnék leadni (ha lehet első sorban nem kapszula/tabletta legyen, de persze ha az a legjobb akkor megpróbálom azt)
Köszönöm szépen előre is a segítséget.
szia, kombinációt ajánlanék, bár ebben van kapszulás is. ha nincs keringési rendszeri probléma, akkor egy l-carnitine + chrome-ot és egy Thermo Drine-t ajánlanék :)
Üdvözlettel,
Kiss Virág
2018-11-13 18:56:45

Dani .....


Szia Viràg! Szeretnék megszabadulni 5-6 kgtól,szerinted ez mennyi idő alatt érhető el nagyjából ?mire kell nagyon odafigyelnem?
Edzeni nem mindig jutok el,van amikor kéthetente sajnos (..vendéglátásban dolgozom)
Ez alatt az idő alatt minimális félre evések,gondolok itt egy szelet süti akar pizza,jól gondolom,nem megengedett!? Válaszodat nagyon köszönöm !
Szia, én nagyjából 2-3 hónapot terveznék erre. Próbálj ehhez otthon tornázni és sokat sétálni. Félreevést én nem igazán terveznék be, az nagyon sokban hátráltat, hiába nem érzed abban a pillanatban. Főleg ha nincs lehetőség mozgásra, nagyon figyelni kell a megfelelő étrendre :)
Üdvözlettel,
Kiss Virág
2018-10-22 13:27:18

Biank.....


Szia Virág,

a tanácsodat szeretném kérni. Szeretnék lefogyni és elkezdtem edzeni+az étrendemet a tiéd szerint állítottam össze (ami itt van az oldalon). Az edzéseket felosztottam: külön kar, comb, has, fenék és van olyan nap amikor mindenre edzek. (csak itthon) Ehhez szedem a Thermo Drine kapszulát: reggel éhgyomorra és edzés előtt. A kérdésem az lenne, hogy ez így elég a fogyáshoz vagy szükséges lenne esetleg vmi mást még szednem/edzenem?
A válaszodat előre is köszönöm. :)
Szia Bianka,
ez így, amíg csökken a testtömeged, tökéletes. Talán az edzést váll, hát, mell gyakorlatokkal kiegészísteném, mert minden izomcsoportot meg kell mozgatni az arányos fejlődés érdekében. Egy-két kardiós napot még beiktatnék,de alapvetően ha van eredmény, akkor így jó, amikor megáll a fogyás,akkor kell módosítani :)
Üdvözlettel,
Kiss Virág
2018-10-12 11:03:51

Jáno.....


Szia Virág!
Ebben a korban az ízületi problémákra szeretném szedni az Arthro Guard tablettát, viszont ekkora tablettát nem tudok lenyelni.
A kérdésem az lenne hogy lehet ezt törni?
Válaszodat előre is köszönöm.
Szia, lehet törni de van folyékony formában is!
Üdvözlettel,
Kiss Virág
2018-03-31 21:23:24

Balá.....


Mi a leggyorsabb módja a fogyásnak és persze, hogy kigyúrjam magam? Van -e olyan fogyasztószer vagy valami amitől a fogyás rohamosan elkezdődnee?
Szia, ha lenne ilyen, mindenki ezt használná. HA gyors egy fogyás, az hamar visszaüt és kb. kétszeresét fogod visszahízni tehát nincs sok értelme. A fogyás kulcsa mindig a türelem és a precíz táplálkozás!
Üdvözlettel,
Kiss Virág
2018-03-30 21:15:49

Ferli.....


Szia Virág!

A tanácsodat szeretném kérni. Eddig egy két hónap alatt elértem, bármilyen célomat és az utóbbi fél évben 5 kg izmot is felszedtem. És érdeklődnék, hogy ezzel az adottságommal juthatok e valamire? Imádom ezt csinálni és az edzés számomra a pihenés. Hetente hatszor edzek ebből 4 kardió és tobábbi kettő súlyzós edzés. Ezen kéne esetleg változtatni, ha szeretném kiemelni főleg a hasamon az izmokat?
A válaszodat előre is köszönöm.
Szia, az hogy juthatsz e valamire elég nyitott kérdés, mert nem tudom hogy mi a cél? A hasizom tónusosságához én megfordítanám a kardió és súlyzós (vagy inkább saját testsúlyos) edzések arányát :)
Üdvözlettel,
Kiss Virág
2018-03-30 12:29:54

Milic.....


Szia, azt szeretném kérdezni, hogy ezeket szedhetem egybe.. Vitami C 1000, Iso whey zero, Active woman és calcium complette? És ha igen, akor hogy oszam el, hogy mikor melyikez szedjem be, és miből mennyit? :) Köszönöm a választ is előre
Szia, igen mehetnek együtt. alapvetően a dobozon található utasítás szerint, az elosztás teljesen mindegy :) fehérje nyilván edzés után alapvetően vagy más időpontban amikor szükséges a fehérje pótlása :) a vitaminokat célszerű napközben elosztva fogyasztani.
Üdvözlettel,
Kiss Virág
2017-11-29 20:14:53

Hatva.....


Szia Virág!
A tanácsodat szeretném kérni abban hogy szeretnék minimum 5-10 kg-t leadni de nem tudom hogy hogyan kellene. Szedek táplálékkiegészítőt. Thermo Drine Liquid-et és Vitamin C 1000-et. Az edzést felosztottam napokra:hétfőn hasra edzek, kedden karra, szerdán popsira. csütörtökön pihinap,pénteken lábra és hétvégén pihi. Az étkezésem egészséges. Pufirizs,zab,tojás,zöldségek,csirkemell,rizs stb.
Ezek alapján mi lenne a tanácsod?
Válaszodat előre is kkösönöm!
Szia, az étkezésben nem csak az egészségesség a fontos, hanem a mennyiségek is. nem látok pl. esszenciális zsírokat, megfelelő folyadékmennyiség, saláták stb. Mennyiségben figyelni kell arra, hogy a szükségletnél némileg kevesebb energiát vigyél be, akkor fogsz fogyni. az edzéseket átalakítanám úgy, hogy minden nap mindenre dolgozz!
Üdvözlettel,
Kiss Virág
2017-11-28 11:31:40

Antó.....


Szia Virág!

Irodai munkát végzek, így elég sokat ülök. Abban kérném a tanácsodat, hogy ha fogyni, szálkásodni szeretnék, akkor mennyi szénhidrátra van szükségem 1 nap? Esetleg mintaétrendet tudnál írni? (akár egy napi étrend minta is segítség, csak hogy lássam, hogy mit mivel hogyan?) Iso Whey Zero, Super Fat Burn és L-Karnitin megy az edzések alatt és után.
Válaszod előre is köszönöm!
Szia, nagyjából 2g/ttkg szénhidrátot javaslok közepes alacsony glikémiás indexűekből. összkalóriában 1600-1800 kcal-t javaslok. mintaétrendet itt találsz: https://biotechusa.hu/etrend/
Üdvözlettel,
Kiss Virág
01
...