Ugrás a tartalomhoz
Tóth Andrea

Tóth Andrea

Tanácsadó szakpszichológus
"Életmódunkat lelki folyamataink határozzák meg, az egészségtelen életmód hátterében lelki elakadások, problémák állnak."

Bemutatkozás

Tanácsadó szakpszichológusként krízishelyzetekre, krízistanácsadásra szakosodtam, ami egészséges személyiségű emberek nehéz életszakaszaiban nyújtott támogatást, segítséget jelent.
Szakemberként az egyik fő motivációm, hogy normális életvitelű emberek hétköznapi élete során felmerülő nehézségeiben nyújtsak támogatást, segítséget. Pszichológusként nagyon fontosnak tartom megismerni klienseim életmódját és az életmód mögött húzódó lelki tényezőket. Azt gondolom, az egészségtelen életmód mögött lelki problémák, elakadások állnak. Fontos önismereti- és személyiségfejlődési lehetőségként tekintek az életmódváltásra, az egészséges életmódra, ami előbb-utóbb lehetőséget ad arra is, hogy az árnyékunkkal, elakadásainkkal, fejlesztendő területeinkkel is szembe nézzünk. Az aktív gyakorlati munkám mellett szakmai életem fontos részét képezi az oktatás. Az Annomentál Felnőttképző Cég Szakmai vezetőjeként számos pszichológiai- és önismereti témájú képzésnek, fejlesztő célkitűzéső csoportnak vagyok a "gazdája". Emelett 2014 óta a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia Intézetében a Személyiséglélektan tanszék megbízott oktatója vagyok.

Tóth Andrea témakörei

Kérdések és válaszok

További szakértőink

Kiss Jenő
Kiss Jenő
IFBB Pro, Testépítő edzés és táplálkozás szakértő
Kérdezz tőle Profil
Kiss Olívia Laura
Dietetikus
Kérdezz tőle Profil
Németh Sándor
Németh Sándor
Táplálék-kiegészítő specialista, oktatási referens
Kérdezz tőle Profil
Nagy Dóra
Nagy Dóra
Edzés és táplálkozás szakértő
Kérdezz tőle Profil
Pajk Melitta
Pajk Melitta
Gyógytorna és sportrehabilitációs szakértő
Kérdezz tőle Profil
Hegedűs Nóra
Edző, "Momfitt Program" megalapítója, LoveYourBelly oktató
Kérdezz tőle Profil

Ismerd meg Lifestyle programunkat!

Hatékonyan segítünk a teljes életmódváltásban és az alakformálással kapcsolatos céljaid elérésében!

Személyes tanácsadás

Személyreszabott szakértői tanácsadásért a felhasználói profilodon belül váltsd be hűségprogram pontjaidat tanácsadás kuponunkra.
Személyes tanácsadást kérek