THERMO DRINE
ÉLESÍTSD A FORMÁDAT A STRANDSZEZONRA
A BIOTECHUSA KOMPLEX TESTSÚLYKONTROLL
FORMULÁJÁVAL!
Kiss Virág, Arnold Classic győztes, IFBB Bikini Modell versenyző
Végre beköszöntött a strandszezon. A nyári hőség tagadatlanul megérke-
zett hozzánk is. Felejthetetlen nyaralások és élmények várhatnak rád.
Úgy érzed, készen állsz életed legnagyobb kalandjaira?
A TESTED IS FELKÉSZÍTETTED?
Biztos számodra is ismerős a helyzet mikor úgy érzed, hogy mindent meg-
tettél, hogy nyárra a legjobb formáddal állj elő, mégis bizonyos testrésze-
idről egyszerűen nem tudsz megszabadulni azoktól a fránya zsírpárnáktól.
Kiss Virág bikini modellnek van egy tippje számodra, hogy hogyan pör-
gesd fel a zsírvesztést a célegyenesben.
MINDIG IS A MAXIMUMRA TÖREKEDTEM. Egy Bikini Modell versenyző nem engedheti meg magának, hogy olyan fizikumot vigyen a színpadra, amivel nem 100%-osan elégedett. Legyen szó bármelyik megmérettetésről, a bírók előtt már nem szeretnék azon aggódni, hogy itt-ott fedett vagyok. Annak érdekében, hogy a kategóriában megköve- telt esztétikusan sportos, feszes, de mégis nőies fizikumot tudjam produ- kálni, arra kell törekednem, hogy a kerek formákat minél kevesebb zsír fedje. Azt az elvet vallom, hogy a SIKEREINKHEZ 30%-BAN AZ EDZÉSEK 70%-BAN PEDIG AZ ÉTKEZÉS JÁRUL HOZZÁ.
A TÖKÉLETESSÉGRE VALÓ TÖREKVÉS MEGKÖ- VETELI A LEGJOBB MINŐSÉGŰ TÁPLÁLÉK-KIEGÉSZÍTŐK HASZNÁLATÁT. A fogyókúrára is igaz a mondás: egyedül nem megy! Olyan partnert kell választanunk a rögös útra, ami maximálisan támogatja a céljainkat és hatékonyabbá teszi a zsírvesztést.
A BioTechUSA profi igényekre kifejlesztett testsúly kontroll formuláját, a THERMO DRINE-T reggel szoktam használni. Ideális indítása a napnak, hiszen zöld tea és koffein tartalmának köszönhetően remekül felpörget edzés alatt, és napközben is energikusabbnak érzem magam tőle. Erre az energiára pedig fokozottan szükségem van, hiszen nem csak a sportkarrieremben kell helytállnom, hanem az egyetemi tanulmányaimra is összpontosítanom kell, hiszen végzős egyetemista vagyok a jogi karon. Emellett a BioTechUSA fitness és sportélet szakértőjeként adok tanácsokat a fitness életmódról, versenyzésről, alak- formálásról.
A súlyzós edzések mellett nem hanyagolom el a kardió edzéseket sem. Ebben különösen nagy segítségemre van a Thermo Drine, hiszen L-karnitint is tartalmaz, amit mindig is preferáltam, hiszen hatékonyabbá teszi az edzéseimet.
A FITNESS SZÁMOMRA KITARTÁST, ÉLETMÓDOT ÉS RENDSZERESSÉGET JELENT. EBBE PEDIG BELETARTOZIK A KÖVETKEZETES ÉTREND, A KITARTÓ EDZÉSEK ÉS A TUDATOS TÁPLÁLÉK-KIEGÉSZÍTŐ VÁLASZTÁS IS.
Ezen dolgok együttállásával elérhetjük, hogy akár egy verseny színpadán akár a strandon ragyoghassunk és felhőtlenül megmutassuk az alakunkat mindenkinek.
Thermo Drine