Regisztrálj a megújult BioTechUSA törzsvásárlói programra!

2019. március 1-től egy megújult törzsvásárlói rendszerrel várunk, ami azt jelenti, hogy a jelenlegi kártyád nem lesz érvényes már. De ne csüggedj, cserébe egyedi kedvezményeket, valamint személyre szabottabb ajánlatokat tudunk küldeni számodra! Regisztrálj most új vagy már meglévő törzsvásárlóként és egy azonnali 15%-os kuponnal ajándékozunk meg, amit 2019. december 31-ig tudsz felhasználni! A regisztráció befejezéseként ne felejtsd el elfogadni az új Törzsvásárlói Program Adatkezelési Nyilatkozatot!


Mit nyújt Neked az új BioTechUSA törzsvásárlói program?

  • Egyszeri 15% kedvezményt a vásárlás végösszegéből*
  • Havonta frissülő akciókat, amiket kizárólag Te mint törzsvásárló vehetsz igénybe
  • Állandó 5% kedvezményt azon termékek árából, amik nem szerepelnek jelenleg akcióban
  • Lehetőséget, hogy megnyerd havonta a 10 x 5000 Ft-os vásárlási utalvány egyikét


Hogyan csatlakozhatsz a BioTechUSA törzsvásárlói programhoz?

Ha még nincs törzsvásárlói kártyád

Nem kell mást tenned, mint regisztrálnod ITT azzal az e-mail címmel, amire szeretnéd a 15%-os kupont és az akciós ajánlatokat kapni!

Ha már regisztráltál valamelyik BioTechUSA boltunkban

A régi plasztik és elektronikus törzsvásárlói kártyák 2019. március 1-től nem használhatóak a boltjainkban, ezért ha szeretnél élni a fenti kedvezményekkel, regisztrálj most online! E-mailben értesítünk a sikeres regisztrációról, és egy egyszeri 15%-os kupont is adunk, amit bármelyik vásárlásnál felhasználhatsz!*

Ha már regisztráltál a BioTechUSA Webshopon 2019. március 1. előtt

Ha korábban regisztráltál a shop.biotechusa.hu oldalon, akkor nincs más dolgod, mint IDE kattintva megnézni, hogy aktív-e a fiókod. Amennyiben nem, csupán egy kattintással - az új Törzsvásárlói Program Adatkezelési Nyilatkozat elfogadásával - aktiválhatod, ellenkező esetben nincs vele teendőd és automatikusan küldjük a regisztrált e-mail címre az egyszeri 15%-os kedvezményre jogosító kupont.*

 

*Kivéve egyes ruházati és sajtótermékek. A kedvezmény nem vonható össze más akciókkal vagy egyéb kedvezményekkel. 

A regisztrációt követően a törzsvásárlói kedvezményeket bejelentkezés után azonnal látni fogod a BioTechUSA Webshopon, a boltokban pedig neved és e-mail címed megadásával veheted igénybe.

Köszönjük, hogy továbbra is velünk tartasz, élvezd az akciókat és a személyre szabott ajánlatokat!