Építs Herkulesi izmokat a BioTechUSA-val!

Vásárolj bármelyik BioTechUSA Központban 5000 Ft felett 2014. július 7-20. között és egy sorsjegyet kapsz az eladótól! Kapard le a sorsjegy megfelelő részét és nézd meg milyen nyereménynek örülhetsz!

Lehetséges nyeremények:

  • 200 db páros mozijegy a Herkules című filmre.
  • 500 db BioTechUSA tablettatartó
  • 500 db Yoghurt&Muesli szelet

Ha éppen nem nyertél, akkor sem kell elkeseredned, hiszen a sorsjegy kitöltésével és leadásával Tiéd lehet a fődíjak egyike.

Fődíjak:

  • 1 db 100 000 Ft értekű BioTechUSA termékekből összeállított csomag.
  • 10 db Herkules fitnesz készlet.

A fődíjak sorsolására 2014.07.25-én kerül sor. A nyerteseket e-mailen értesítjük.

BioTechUSA „Építs Herkulesi izmokat” hűségakció szabályzata

A nyereményjáték időtartama:

A játék 2014.07.07. napjától kezdődik, és a kaparós sorsjegy készlet erejéig, legfeljebb azonban

2014.07.20. napjáig tart. A nyertes sorsjegyek a sorsjegy átadásának napján válthatók be az azonnali nyereményekre, a sorsjegyet átadó boltban.

Részvétel feltételei:

A JLM PowerLine Kft. (székhely: 2194 Tura, Damjanich u. 29.; cg.:, 13-09-066529; a továbbiakban: ”Szervező”) által szervezett „Építs Herkulesi izmokat!” hűségakcióban részt vehet minden olyan 18. életévét betöltött természetes személy, aki az akció időtartama alatt bármelyik magyarországi BioTech USA üzletben (1. számú melléklet) legalább 5.000,- Forint értékben vásárol. A nyereményjátékban a Szervező alkalmazottai és közvetlen hozzátartozóik, valamint a Szervező franchise partnerei nem vehetnek részt.

A Szervező üzleteiben történő vásárlás végösszege alapján a vásárlók, 5.000,- Forint feletti vásárlás esetén egy darab kaparós sorsjegyet kapnak ajándékba.

A nyereményjátékhoz összesen 20.000 darab kaparós sorsjegy kerül legyártásra, melyből 1.200 darab nyertes sorsjegy, 18.800 darab nem nyert sorsjegy.

A kaparós sorsjegyen 1 darab kaparós felület található, mely alatt az alábbi feliratok valamelyike található:

„Gratulálunk! Nyereményed egy páros mozijegy a Herkules című filmre!”

„Azonnali ajándék! 1 db BioTech USA tablettatartó!”

„Azonnali ajándék! 1 db Yoghurt&Muesli szelet!”

„Sajnos most nem nyertél, de a nyereménysorsoláson még esélyed lehet!”

 

Ajándékbeváltás kizárólag kitöltött sorsjeggyel tehető meg. A vásárló más vásárlóra átruházhatja az általa nem igényelt sorsjegyeket, de a Szervező és franchise partnerei dolgozóinak nem ajánlhatja fel, a Szervező és franchise partnerei dolgozói ezeket nem fogadhatják el.

Azonnali nyeremények:

„Páros mozijegy a Herkules című filmre.”
„1 db BioTechUSA tablettarató.”
„1 db Yoghurt&Muesli szelet.”

Azonnali nyeremények átvétele:

Az ajándékok a kitöltött nyertes sorsjegy ellenében a sorsjegy átvételét követően, a sorsjegyet átadó BioTechUSA boltban vehetők át. A mozijegy kuponok 2 személyesek és beválthatók a Cinema City mozikban a Herkules című filmre a premier napjától munkanapokon hétfőtől csütörtökig a moziműsornak megfelelően (amely mozikban és amely időpontokban megy a film). A kuponok harmadik fél részére nem továbbadhatóak. A moziműsor változásért nem vállalunk felelősséget.

Sorsolásos játék

Minden maradéktalanul, olvashatóan kitöltött és az üzletben leadott sorsjegy részt vesz egy további sorsolásos játékban.

Nyereménysorsolás időpontja: 2014.07.25. napján a Szervező 1033 Budapest, Huszti út 60. szám alatti központjában. A sorsolás során pótnyertesek húzására nem kerül sor.

Sorsolásos nyeremények:

  • 1 db 100 000 Ft értekű BioTechUSA termékekből összeállított csomag.
  • 10 db Herkules fitnesz készlet.

A Résztvevő a promócióban történő részvételével minden tekintetben, kifejezetten elfogadja a jelen részvételi szabályzat rendelkezéseit.

Bármilyen kérdés, észrevétel esetén állunk a fogyasztók rendelkezésére az info@biotechusa.com e-mail címen, vagy a 06 1 453-2716 telefonszámon.

 

Budapest, 2014. július 3.

JLM PowerLine Kft.