ÉRVÉNYES 2015. ÁPRILIS 1. NAPJÁTÓL 2018. MÁRCIUS 20. NAPJÁIG.


TISZTELT VÁSÁRLÓNK!

A Törzsvásárlói kártya (továbbiakban: kártya) használata előtt kérjük, olvassa el az alábbi szabályzatot!

Hogyan és hol használható a Törzsvásárlói kártya?

A kedvezményekre való jogosultságot a Törzsvásárlói kártya felmutatásával lehet igazolni. A kártya Magyarország bármely BioTechUSA Központban használható, beleértve az internetes vásárlásokat is a www.biotechusashop.hu internetes áruházban.

A kártya használatával (pénztárnál történő felmutatásával, a kártya számának pénztárgépbe olvasásával, internetes áruházunkban a kártyaszám megrendeléskori megadásával) történt vásárlások bekerülnek a BioTechUSA elektronikus nyilvántartásába.

Kedvezmények

A Vásárló 5%-os kedvezményekre jogosult a BioTechUSA Központok étrend-kiegészítők, sportolók és nehéz fizikai munkát végző személyek részére kifejlesztett speciális táplálékok vásárlása esetén, továbbá egyedileg meghirdetett akciós vásárlásokra jogosult, melyeket a BioTech USA Kft. meghatározott időközönként hirdet meg üzleteiben.

A kártya kedvezménye nem vonható össze más akciókkal, vagy egyéb kedvezményekkel, csak ha ez a bolti promóciós anyagokon, akciós szabályzatokban, illetve a www.biotechusashop.hu internetes áruház vonatkozó oldalain külön említésre kerül. A kedvezmények az alábbi áruféleségekre vonatkoznak, illetve a leírt feltételek mellett érvényesek:

  1. vásárlási-kedvezmény, amely étrend-kiegészítők, sportolók és nehéz fizikai munkát végző személyek részére kifejlesztett speciális táplálékok vásárlása esetén érvényes.
  2. kedvezmény a www.biotechusashop.hu internetes webáruházban az 1. pontban felsorolt termékcsoportokból történő vásárlás esetén.

Hogyan lehet BioTechUSA Központ Törzsvásárlói kártyához jutni?

A kártya a BioTechUSA Központokban valamint a www.biotechusashop.hu weboldalon igényelhető. A kártya regisztrálásához szükséges, hogy a Vásárló megfelelően kitöltse az adatlapot, és aláírásával elfogadja a BioTech USA Kft. Törzsvásárlói kártya Rendszer Szabályzatát. Az adatok rögzítése a rendszerben 4-5 munkanapon belül megtörténik, utána a kártya használatával mindegyik BioTechUSA Központban igénybe vehetők a kedvezmények. A Törzsvásárlói kártya a BioTech USA Kft. postai úton juttatja el a jogosultnak.

Elveszett, vagy megrongálódott kártya pótlása, cseréje

  • A kártya pótlása, illetve cseréje iránti igényt a BioTechUSA Központokban lehet jelezni. A Vásárlónak az új kártyát az adatlap kitöltése után a BioTech USA Kft. újból postázza.
  • Kártya pótlása vagy cseréje csak pontosan megadott adatok esetén lehetséges. Az adatlapon pontosan fel kell tüntetni az eredeti kártya számát, vagy annak hiányában a kártyához tartozó nevet és címet. (Nem elegendő csak a név, vagy csak a cím megadása, mert ez nem biztosítja a kártya pontos azonosítását.) Ha a megadott név és cím kombinációhoz a BioTech USA Kft. nem talál kártyát nyilvántartásában, akkor a csere, illetve pótlás nem lehetséges.
  • Az új kártyához a BioTech USA Kft. adatrögzítő munkatársai 4-5 munkanapon belül hozzárendeli a korábbi vásárlói és vásárlási adatokat, innentől kezdve az új kártya a korábbival azonos feltételek mellett használható.
  • A kártya pótlása, illetve cseréje során az elveszett vagy megrongálódott kártya végleges letiltásra kerül, az eredeti kártya nem használható többé, azon az adatok visszaállítása nem lehetséges.

A Törzsvásárlói kártya Rendszerben való részvétel feltételei:

  • Az adatlap kitöltésével és aláírásával a Vásárló elfogadja a BioTech USA Kft. Törzsvásárlói kártya Rendszer Szabályzatában leírtakat. Az adatlapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti.
  • Amennyiben a kártyával vagy a Törzsvásárlói kártya Rendszer bármely részével visszaélés történik, a BioTech USA Kft. jogosult az illető magán-, vagy jogi személy részvételét a Törzsvásárlói kártya Rendszerben megszüntetni, beleértve a kártyához kapcsolt kedvezményeket is.
  • A BioTech USA Kft. jogosult Törzsvásárlói kártya Rendszerének szabályzatát a Vásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi értékesítő helyein, illetve a www.biotechusa.hu honlapon.
  • A BioTechUSA Központ Törzsvásárlói kártya nem fizetőeszköz.

Adatok kezelése és védelme:

A kártya adatlapjának kitöltésével a Vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat - beleérve személyes adatait is - a BioTech USA Kft. elektronikus és papír alapú nyilvántartásába felvegye és feldolgozza, vagy alvállalkozóval feldolgoztassa. Az adatkezelés és feldolgozás célja a Törzsvásárlói kártya Rendszer működtetése, a vásárlási szokások kiértékelése a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében, a Vásárlók hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről. Az adatokat a BioTech USA Kft., vagy alvállalkozója bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki.

A Törzsvásárlói kártya jogosultja jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a kártya letiltásra kerül, nem használható többé, adatainak visszaállítása nem lehetséges.

A BioTech USA Kft. a Törzsváráslói Kártya Rendszer működtetésével kapcsolatos adatkezelés a NAIH-140474/2018 számú adatvédelmi bejelentés alapján végzi.

Felelősség:

A BioTech USA Kft. nem felel a kártyákkal kapcsolatos visszaélésekért, valamint a kártya elvesztése, ellopása, megsemmisülése, megsérülése miatti károkért.

A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben ÁFA-val növelt bruttó értéket jelentik.
Ez a szabályzat teljes körűen érvényteleníti a korábbi szabályzatok rendelkezéseit.
Amennyiben kérdése vagy észrevétele van a BioTechUSA Központ Törzsvásárlói kártya Rendszerrel kapcsolatban, kérjük, forduljon vevőszolgálatunkhoz, ahol munkatársaink készséggel segítenek Önnek:

Hétfő-péntek: 9-15 óráig.
Bármely telefonról hívható: 06 1 453 2716

e-mail: info@biotechusa.com