Ugrás a tartalomhoz

Nem csak a futás a cél!

Fuss velünk és támogass te is egészségügyi intézményeket és kórházi osztályokat!

Kovács-Nyári Diána színésznő, BioTechUSA jótékony nagykövet

Szavazok

#GivingIsRUNderful
#BeRUNbelievable

Ultra balaton - BioTechUSA

Kovács-Nyári Diána színésznő, BioTechUSA jótékony nagykövet

Fuss velünk és támogass te is egészségügyi intézményeket és kórházi osztályokat!

Segítsünk együtt a futás erejével!

A BioTechUSA NN Ultrabalaton Charity jótékonysági kezdeményezést 2019-ben hívtuk életre, hogy a BioTechUSA és az NN Ultrabalaton fitt közössége által javasolt és megszavazott jótékony célokat segítsünk. Szavazz és döntsd el Te, kiket támogassunk!

Szavazok

Idén az egészségügyé a főszerep. Döntsd el te, kiket támogassunk!

Koncepcióváltásunk fő oka, hogy ne csak egy-egy ember életében, hanem az egészségügy támogatásával széles körben érhessünk el pozitív változást. Számítunk a te szavazatodra is!

bővebb infromáció a kampányról

Hogyan szavazhatsz?

Ismerd meg az ajánlásaitok alapján készült listát!

Ismerd meg az ajánlásaitok alapján készült listát!

Szavazz arra, akit támogatni szeretnél!

Szavazz arra, akit támogatni szeretnél!

Első alkalommal regisztrálj adataid megadásával!

Első alkalommal regisztrálj adataid megadásával!

Egy regisztrációval napi egy szavazatot tudsz leadni 2023. április 25. éjfélig.

Egy regisztrációval napi egy szavazatot tudsz leadni 2023. április 25. éjfélig.

Szavazás

Zala Megyei Szent Rafael Kórház

A fennállásának 175. évfordulóját ünneplő Zala Megyei Szent Rafael Kórház a térség legnagyobb betegellátó intézménye. Kiemelt szakterületei közé tartozik a szívsebészet, a kardiológia, a gyermek intenzív ellátás.

Peter Cerny Alapítvány

Az alapítvány 1989-óta végzi beteg újszülöttek, koraszülöttek mentését, őrzött szállítását. Az intenzív ellátást menet közben is biztosító korszerű transzport-rendszer mára már több mint 92ezer kiscsecsemőnek segített. A támogatást életmentő eszközök beszerzésére fordítanák.

Gyermekszív Központ - GOKVI

Feladatuk a gyermek és felnőtt szív- és érrendszeri betegségek kardiovaszkuláris kivizsgálása és terápiája. A támogatást Gyermekszív Központunk Gyermekkardiológiai Intenzívterápiás Osztályán intenzív beteg ágyak és ultrahangos gyógyszerporlasztó készülékek beszerzésére fordítanák.

Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház

Osztályunkon kardiológiai és komplex, több alapbetegséggel élő betegeket is gyógyítunk. Célunk, hogy a támogatásnak köszönhetően modernizálni tudjuk egyik részlegünket, és így 21. századi körülményeket tudjunk biztosítani ellátottjaink és az ott dolgozók számára.

Bethesda Gyermekkórház

Évente közel 190.000 gyermeket látunk el az ország egész területéről. Kiemelt ellátási területünk a súlyos égéssérültek, a rehabilitációra szorulók és a súlyos neurológiai gyermekek gyógyítása. A támogatást a fájdalomambulanciánk innovatív eszközeire szeretnénk költeni.

Állami Szívkórház Balatonfüred

Az országos gyógyintézet korszerű kardiológiai szakkórházként és rehabilitációs központként végzi tevékenységét és progresszív egészségügyi ellátást biztosít mind a kardiológiai rehabilitáció, mind az aktív kardiológia és a sürgősségi invazív kardiológiai ellátás területén.

Adománygyűjtés menete

Egészítsd ki webshopos vásárlásaidat tetszőleges összeggel

A BioTechUSA webshopján arra kérjük fogyasztóinkat, hogy tetszőleges összeggel egészítsék ki vásárlásukat, melyet 100%-ban jótékony célokra fordítunk.
Az adományozásra április 12-től május 3-ig van lehetőség.

A futóversenyt követően ne kérd vissza az időmérő chiped letéti díját!

A versenyen résztvevőket arra buzdítjuk, hogy a versenyt követően ne kérjék vissza az időmérő chipjük letéti díját (5000Ft), amiért cserébe egyedi BioTechUSA ajándékot adunk.

A Te szavazatod is számít!

Az összegyűlt összeget a BioTechUSA kiegészíti 3x5 millió forinttal, és az NN Ultrabalatonnal közösen egyenlő arányban felajánlja a három nyertes számára!

  • Első helyezett: 50%
  • Második helyezett: 30%
  • Harmadik helyezett: 20%
A webshopunkon és a futóközösség által összegyűjtött pénz pedig az első három legtöbb szavazatot kapó intézmény / kórházi osztály / alapítvány között 50%, 30%, 20%-os arányban kerül szétosztásra.

"Az egyik legnagyobb örömöm az, ha segíthetünk másokon. Éppen ezért vagyok büszke arra, hogy már harmadik éve jótékony nagykövetként veszek részt a BioTechUSA NN Ultrabalaton Charity rendezvényen. Idén különösen fontos célunk van: támogatni az egészségügyi intézményeket, kórházi osztályokat és egészségügyi célokhoz köthető alapítványokat, akik mindannyiunkért dolgoznak. Bízom benne, hogy az összefogás erejével valódi változást hozzunk azoknak, akiknek ez a támogatás a legnagyobb segítséget jelenti."

Kovács-Nyári Diána színésznő, BioTechUSA jótékony nagykövet

Kovács-Nyári Diána

színésznő, BioTechUSA jótékony nagykövet

Szavazáshoz kérjük, add meg az adataidat

Az alábbi mezők kitöltése kötelező.

Mező kitöltése kötelező
Mező kitöltése kötelező
Mező kitöltése kötelező

Köszönjük, hogy szavaztál!

Ne feledd, 2023. április 25. éjfélig minden nap van lehetőséged egyszer szavazni!