Ugrás a tartalomhoz

Találd meg a következő vitaminodat velünk!

Elvesztél a kínálatban, és nem tudod, melyik vitaminkészítményre vagy étrendkiegészítőre lenne szükséged? Használd a Vitaminkalkulátort, és segítünk megtalálni a céljaidnak és az életmódodnak megfelelő terméket!

Kezdjünk bele!
Vitamin kalkulátor - BioTechUSA

A kalkulátorban található kérdések megválaszolásával felmérjük az igényeidet, hogy a számodra megfelelő termékeket ajánlhassuk neked.

Igényfelmérés- BioTechUSA
Vitamin C 1000 - BioTechUSA
Az ajánlások között multivitaminokat, vitaminkészítményeket, vagy étrendkiegészítőket fogsz látni, amelyeket a válaszaid alapján válogattunk össze. Ne aggódj, a Vitaminkalkulátor kérdőíve nem hosszú, pár perc alatt meg is kapod az ajánlásod!
Töltsd ki a kérdőívet - BioTechUSA

Töltsd ki a
kérdőívet

Nézd meg a válaszaid alapján neked ajánlott 2 terméket - BioTechUSA

Nézd meg a válaszaid alapján neked ajánlott 2 terméket

Vásárold meg! - BioTechUSA

Vásárold
meg

Kalkulátor - BioTechUSA

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tárolni!

Mikor érdemes elgondolkodni a vitaminok használatán?

Életmód váltás naptár - BioTEchUSA
Ha életmódváltás a cél, olyankor nagyon pontosan kell megterveznünk az étrendünket, hogy a szervezetünk hozzájusson a megfelelő tápanyagokhoz és elérjük a célunkat, ami nem mindig egyszerű. Ugyanez a helyzet, ha ugyan aktív, sportos életet élünk, de az étrendünket nem tudjuk megfelelően megtervezni.
Étkezés - BioTechUSA
Bizonyos élethelyzetek, vagy egy nem megfelelően összeállított étrend miatt előfordulhat, hogy valamilyen vitaminból vagy ásványi anyagból hiányunk keletkezik.
Sportolás - BioTechUSA
Ha sokat sportolunk, stresszes az életvitelünk, vagy alváshiánnyal küzdünk, akkor az életmód változtatása mellett érdemes lehet fontolóra venni, hogy a vitaminokat, ásványi anyagokat mesterséges forrásból pótoljuk. Ezekre nyújthatnak alternatívát a vitaminkészítmények, étrendkiegészítők.