Nem akarsz lemaradni cikkeinkről? Iratkozz fel hírlevelünkre
FELIRATKOZOM
A feliratkozom gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

III. Univer24 – 24 órás hosszútávúszó erőpróba

2017-02-18 14:12:00

Immáron harmadik alkalommal adott otthon a Kecskeméti Fürdő 50m-es uszodája az „úszás ünnepeként” is ismert, nagysikerű versenynek. A 11órás rajtnál, támogatott sportolónk, Hosszú Katinka is felsorakozott, aki az Iron Corporation csapat tagjaként kezdte meg a méterek gyűjtését.

 

Az Univer és BioTechUSA Extrém közös együttesében a triatlonosokkal is megerősített 11 fős céges csapatunk szombat este 23 órakor kezdte meg az úszást a második helyen. A közös cél, a közös erőfeszítés hamar egységgé, baráti társasággá kovácsolta a csapatot, jobb teljesítményre ösztönözve egymást, hogy az addig felhalmozott több mint 5km-es hátrányt ledolgozzák. A vasárnap 11-ig tartó 12 óra alatt a tetemes lemaradást nem csak, hogy ledolgozta, de több mint 2km-es előnyre is szert tett.  Az előnyt végül nem sikerült megtartani, de így is, a jól megérdemelt második hely és a sikerért folytatott közös erőfeszítés élménye felejthetetlen marad.

 

A BuiTechUSA ezüstérmes csapat tagjai:

Losonci Kornél, Torontáli Tamás, Szőnyi Ferenc, Korsós Ádám, Janota Zoltán, Szőke Mariann, Horváth Petra, Janota Zoltán, Simon Zsófia, Hollós György, Mogyoróssy Diána, Koch Norbert.


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK