Ugrás a tartalomhoz
Életmód

Energizáló kalauz – Nitrox Therapy 2. rész

Lehetséges kombinációk

  • Edzés előtt, ha kevesled a Nox NRG PUMP formula erejét, hozzáadhatsz még 1-2g Beta Alanine-t vagy Citrulline Malate-ot! Így a savasodás később kezd akadályozni, és még ki tudod préselni azt a bizonyos egy extra ismétlést is ami mindig kifog rajtad a sorozatok végén!
  • Ha még jobb bedurranást, vérbőséget szeretnél elérni, akkor még az arginin alapú termékeink közt kell szétnézned (AAKG 1000, AAKG 7800, AAKG Shock, L-Arginine, AAKG Elite)! Ezzel a kombinációval bőrrepesztő bedurranást érhetsz el, és edzés után is élvezheted a még gyorsabb tápanyag áramlást!
  • Szintén hatásos keverék lehet, ha még kreatint keversz a poharadba, így emelhetsz a súlyokon, és akár új csúcsokat állíthatsz fel, amiket persze újra megdönthetsz! Ehhez a verzióhoz az ízesítetlen 100% Creatine Monohydrate remek opció, de elég lesz fél adagolókanál (2,5-3g) is, és még az edzés után is dobj a turmixodba ebből egy keveset (hacsak nem HyperMass van bekészítve)!
  • Ha a katabolikus folyamatokat akarod távol tartani magadtól, akkor még a BCAA-Glutamin páros kerülhet szóba, ami a Nitrox mellett elfogyasztásra kerül mielőtt mocorogni kezdesz! Ebben az esetben én nem hezitálnék, és egy adag szőlős Nitrox mellé bedobnék egy adag BCAA Flash ZERO-t, egy adag szintén szőlős Glutamine ZERO kíséretében! Ez az ital gyermekkorom régi kedvencét idézi fel bennem a szőlős MIRINDA ital jut eszembe!
  • Természetesen még egy lehetőség maradt, hogy a felsorolt összes opciót összekutyulod, de akkor garantálom, hogy a recepciósok záráskor vasvillával (vagy bebüdösödött keverőpalackkal) fognak kizavarni a teremből, annyira nem tudsz majd leállni!
  • Én még egy titkos párosítást feldobnék ötletnek, de csakis saját felelősségre próbáljátok ki! A BioTech USA termékszortiment legkeményebb terméke, a BRUTAL ANADROL pokolian jó párosítás a Nitrox-al! Mindkettőből 1-1 adag…az a hatás… hát BRUTAL!

Súlyemelés magnézium poros kezek

 

Tapasztalat

  • Elkészítés, elfogyasztás: ahogy kinyitod a dobozt, és megcsap a kiválasztott fantáziaíz illata, már boldog leszel, mert tudod, hogy nem csak hatásos, de finom is amit hamarosan megiszol. Ahogy már említettem, ízre hasonló mintha szivárvány lenne a hasadban, ha lenne koffeinmentes Nitrox, én már üdítő helyett is azt innám!
  • 15 perc elteltével megérkezik a koffein, amitől kicsit olyan érzésed lesz, mintha most ébredtél fel volna egy hosszabb szundikálásból! Később a Beta-alanine enyhe bőrbizsergést okoz, de ez teljesen normális, aggodalomra semmi ok!
  • 25 perc után már a kreatin és az arginin is jelen van a keringésedben fejben már arra fogsz vágyni, hogy kínozhasd magad a teremben, hogy feszülhessenek izmaid, és hogy elkezd végre feltérképezni, ma hol is van erőszinted határa!
  • Edzés közben is megmarad a felfokozott energiaszint, magabiztosan fogod venni az akadályokat, amíg mások levegőért kapkodnak, Te gond nélkül fogod elvégezni a feladatokat, és mindenki tudni akarja majd hogyan csinálod!

Ha 1-től tízig terjedő skálán kellene számot mondanom a Nitrox Therapy-ra, akkor én 8 pontot adnék! Remek íz, remek hatás, széles felhasználási lehetőség, profi összetétel, pénztárcabarát termék!

 

9498560586Tippek zárás gyanánt

2 hónap után érdemes 4-6 hét erejéig váltani más termékre, hogy ne szokd meg a Nitrox Therapy összetételét! Erre az időszakra a Supernova lehet jó választás, vagy ha a sötét oldal teljesen elcsábít, akkor a Black Blood lesz az!

Mivel elfogyasztás után 3 órával is még magasabb üzemi sebességen fog a szervezeted pörögni, élj a lehetőséggel, és edzés után mindenképp dobj be egy jó adag fehérjeturmixot!

Adjatok az érzésnek!

Zsolti