Arnold Classic - Petruska Szonja

2014-09-23 10:04:00

A BIOTECHUSA CSAPATÁBÓL TÖBBEN INDULNAK AZ ŐSZI ARNOLD CLASSICON, AMELY SZEPTEMBER 26-28. KÖZÖTT KERÜL MEGRENDEZÉSRE. VERSENYZŐINK KÖZÜL PETRUSKA SZONJA IS SZÍNPADRA LÉP, AKIVEL A FELKÉSZÜLÉSRŐL ÉS A VÁRAKOZÁSOKRÓL BESZÉLGETTÜNK.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1688/o_IMG_4869_20140923110230.jpgAz Arnold Classic a legtöbb sportoló versenynaptárában kitüntetett szerepet kap. Te miért döntöttél úgy, hogy megméretteted magad ezen a eseményen?

Szeretem a kihívásokat és a megmérettetéseket ezért gondoltam, hogy egy ilyen rangos nemzetközi versenyre benevezek. Szeretnék tanulni, a nálam már sokkal tapasztaltabb nemzetközi mezőnytől. Továbbá, akinek ez a sport a szerelme, annak egy Arnold Classic a csúcsok csúcsa.

No meg persze a helyszín! Szeretem a mediterrán országok hangulatát és már alig várom, hogy Madridot és a környező városokat felfedezzem.

Milyen diétát követsz a versenyre való felkészülésben? Van valami különlegesség a mostani étrendedben?

A már eddig megszokott diétámat tartom most is, ami a következőkből áll: zabpehely, rizs, csirkemell és zöldségek (brokkoli, cukkini), viszont a bevitt szénhidrát mennyiségével játszadozom egy kicsit.

Milyen táplálékkiegészítőket hívsz segítségül a versenyfelkészülés során?

Sok vitamint szedek (C-,D-, multivitamin) emellett, glutamint, BCAA-t, aktív zsírégetőt, L-carnitinet és fehérjét fogyasztok.

Miben változnak ilyenkor az edzéseid az alapozó időszakhoz képest?

Kisebb súlyokkal dolgozunk, ilyenkor már az elsődleges szempont nem az izomnövelés, hanem a definíció, illetve a kardió edzések mennyisége is több lett.

Milyen eredményt vársz az Arnold Classic-tól?

Az Arnold Classic a világ egyik legrangosabb versenye, rengeteg tapasztalt amerikai és európai versenyzővel. Mivel én még csak nem rég kezdtem ebbe a sportba, tudom, sokat kell még fejlődnöm. Azonban most úgy érzem, hogy a maximumot kihoztam magamból a felkészülés során. Bízom benne ettől függetlenül, hogy fel tudom venni a legjobbakkal a versenyt. Bármi is lesz a végeredmény, az csak erősíteni fog a célom elérésében, a profik között lenni mindenáron.

Sok sikert kívánunk!

BioTechUSA


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

15 perces edzés Kiss Virággal