Kóstold meg és teszteld a BioTechUSA Endurance line termékeit az őszi eseményeken

2015-09-03 15:32:00

A BioTechUSA Endurance termékvonalához tartozó energia zselék, izotóniás és vitaminos italok, magnézium ampullák egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az állóképességi sportolók, így kerékpárosok, futók, triatlonisták körében. A BSI futónagykövetei is folyamatosan tesztelik a BioTechUSA újdonságait, amelyeket egyébként mindenki kipróbálhat a nagyobb sporteseményeken.

Ha szeretnéd magadból kihozni a maximumot, megfutni életed idejét, vagy egyszerűen a regeneráció meggyorsítása a cél, akkor próbáld ki a BioTechUSA termékeit!

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1805/o_iStock_000036109004XXXLarge_20150903154034.jpg

Ingyenes termékkóstoló

Minden őszi eseményen ingyenes termékkóstolóval várunk a BioTechUSA standon, ami egyúttal frissítő állomásként is szolgál, itt a Multi Hypotonic Drink-et lehet megkóstolni, amely egy szénhidrátokat és vitaminok széles körét tartalmazó koncentrátum az edzés során elvesztett energia és vitaminok pótlására.

Regisztrációért ajándék izotóniás ital

Ha kitöltöd a BioTechUSA regisztrációs lapját, amellyel a BioTechUSA eseményeire, híreire, nyereményjátékaira iratkozhatsz fel, akkor ajándékba kapsz egy Isotonic izotóniás italport, amely tökéletes arányban tartalmazza a regenerációhoz szükséges minőségi tápanyagokat. Fél liter vízben feloldva egy remek ízű üdítő italt nyersz vitaminokkal és ásványi anyagokkal valamint szénhidrátokkal.

Kedvezményes vásárlási lehetőségek

Ha vásárolni szeretnél a BioTechUSA minőségi termékeiből, azt az őszi eseményeken 15% kedvezménnyel teheted meg a rendelkezésre álló készlet erejéig. Sőt! 1000 Ft feletti vásárlás esetén egy szuper kulacsot is adunk ajándékba!

Ingyenes szaktanácsadás

Mindezek mellett természetesen a BioTechUSA szaktanácsadói is szertettel várnak, ha tanácsra van szükséged az edzést, táplálkozást, egészséges életmódot, vagy a táplálék-kiegészítők optimális fogyasztását illetően

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1805/o_Fotolia_71063807_XL_20150903154016.jpg

Hol próbálhatod ki Te is a BioTechUSA termékeit?

1. Legközelebb szeptember 26-án a Csillebércen megrendezésre kerülő Mozgásvilág.hu Futóteszt napon minden tesztelő BioTechUSA ajándékcsomagot kap. Az eseményen a következő- és az idei év legjobb futócipőit próbálhatod ki egy tesztkörön! Más programot ne tervezz erre a napra, mert egész napra való programmal várják az érdeklődőket!

2. November 7. Intersport Túranap és Terepfutás a BSI szervezésében, ahol a frissítő állomásokon BioTechUSA izotóniás italokkal energizálhatod magadat

3. November 14-15. Balaton Maraton és Félmaraton, ahol szintén a BioTechUSA biztosítja a frissítést!

Várunk minden eseményünkön szeretettel! Ismerd meg a BioTechUSA Endurance line termékeit, töltődj fel velünk és hozd ki magadból a maximumot a támogatásunkkal!

BioTechUSA


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

BURGER KING® Brutálfutás Budapest 1.0