BioTechUSA - IWI Spartan 300 Challenge a Beach Body-n!

2014-07-17 15:35:00

Nevezz a BioTechUSA-IWI Spartan 300 kihívásra, amelyet július 26-án rendezünk Siófokon, a Borsodi Beach Club-on! Jelentkezési határidő július 24.

Vár Rád egy szuper kihívás, szórakozás, játék, vagy ahogy nevezni szeretnéd! Van 6 gyakorlatunk, amelyeket egymás után kell végrehajtani. Bármikor, bármennyit pihenhettek, az időeredmény fogja a végén eldönteni, hogy ki a legjobb 3 női és 3 férfi versenyzők, akik az abszolut címért utána harcba szállhatnak.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1669/o_10488130_834153339928440_8067889689118757247_n_20140717162138.jpg

Időpont

2014. július 26. szombat, 13:00 (regisztrációval kezdünk), 13:30-kor pedig kezdjük a versenyt.

Ruházat

Kényelmes sportruházat, amiben jól tudsz mozogni, edzőcipő! (papucsban versenyezni tilos!)

Nevezés

A következő e-mail címre küldd el a nevezésedet: nagyd@biotechusa.com (Nagy Dóri). A levél tárgyába írd bele, hogy Spartan 300. Szükséges adatok: név, lakcím, telefonszám, életkor és egyéb információk, amelyeket fontosnak tartasz. A nevezésed visszaigazolásával megkapod a további szükséges információkat! (ha nincs visszaigazolás 1 napon belül, akkor nem kaptuk meg a nevezésedet!).

A nevezési határidő július 24. csütörtök!

A verseny menete

Egyszerre három versenyző indul el a pályán, amelyen lesznek egy helyben végzendő gyakorlatok és lesznek olyanok, amelyhez szükség lesz a 25 méteres pályára. A versenyzők egy-egy bíróval indulnak a kihívásnak, akik mérik az időt és számolják az elvégzett ismétléseket! Mivel három versenyző indul el és nagyjából 15 perccel számolunk egy-egy fordulóban, így tudunk az idővel kalkulálni, kérheted, hogy nagyjából mikor rajtolj. (elején-közepén-végén, vagy pontos időponttal, mert mondjuk akkorra tudsz odaérni...) Persze mindez függ a nevezők számától is, de mindezt megbeszéljük e-mailben vagy telefonon!

Az elődöntő gyakorlatai

1. 50 méter futás

2. 50 kézelengedős fekvőtámasz (kinyújtott karral indul, az alsó ponton a mellkas a talajhoz ér, hiszen a talajtól el kell emelni a kezedet, ehhez a testsúlyodat a mellkasodra kell helyezni. Miután elengedted a talajt és felmutattad a tenyeredet, jöhet a következő karnyújtás)

3. 50 méter pókjárásban

4. 50 jump lunges (kitörés ugrás lábváltással). A gyakorlat akkor szabályos, ha a térd éppen a talaj felett van. Az egészségre káros gyakorlatvégrehajtást (túlságosan előretolt térd az elöl lévő láb esetén) leállítjuk. Lehet helyette sima kitörést kérni... - de minek? :)

5. 50 méter rákjárásban

6. 50 burpee (4ütemű fekvőtámasz): A gyakorlatot akkor fogadjuk el, ha az ugrásnál a versenyző beleugrik az előtte felrajzolt négyzetbe teljes lábfejjel, majd visszaugrik a kezdőpontba. Az alsó ponton a mellkas érinti a talajt!

Nyeremények:

Minden résztvevő kap induló csomagot, a versenyt befejezők pedig oklevelet.

A három legjobb időt elérő női és férfi versenyző BioTechUSA ajándékcsomagot és oklevelet kap, valamint indulási jogot a döntőben. Ha valaki nem vállalja a döntőt, akkor automatikusan a következő helyezett kap lehetőséget!

A döntőben a legjobb férfi és női versenyző kap díjat: kupát és BioTechUSA ajándékcsomagot.

A döntő

A döntő gyakorlatait a helyszínen hirdetjük ki, addig lehet izgulni! Annyit elöljáróban, hogy azok is saját testsúlyos (eszköz nélküli) gyakorlatok lesznek és ugyanúgy a végrehajtás időtartama dönt majd a díjak odaítélésénél!

Várunk Mindenkit szeretettel!

Remek szombat délutáni elfoglaltság az is, ha szurkolsz a versenyzőknek! Ha nem szeretnél versenyezni, akkor gyere és drukkolj a résztvevőknek, bíztasd őket, hogy a legjobb teljesítményüket tudják nyújtani!

Ha kérdésed van, írj Dórinak: nagyd@biotechusa.com vagy hívd fel: 06/20/3303511

A gyakorlatok megváltoztatásának jogát fenntartjuk!

BioTechUSA


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Mr. és Miss Beach Body, Siófok