Brutal Anadrol. Egy új határvonal átlépése

2011-12-05 14:20:44

A Brutal Anadrol a Brutal Nutrition termékcsalád legjobb tesztoszteronszint növelő készítménye. A tesztoszteronserkentők a táplálék-kiegészítők egyik viszonylag friss családját képezik.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1051/o_Brutal_Anadrol_90caps_3D_20140110155033.jpgEnnek a családnak a tagja a Brutal Anadrol. A tesztoszteron az elsődleges férfi nemi hormon. Ez a hormon felelős az izomzat fejlődéséért, a férfiasságért és az agresszivitásért is. A tesztoszteron az emberi szervezet természetes anabolikus szteroidja, mely a here Leydig-sejtjeiben és a mellékvese-kéregben termelődik.

A tesztoszteron természetes úton való serkentése a leghatásosabb módszer, amit egy atléta az izomnövekedés érdekében tehet. Nemrég fedezték fel a technikát, hogy hogyan lehet a sportolók saját természetes tesztoszteron termelését stimulálni különböző növényi hatóanyagokkal. Ez a felfedezés óriási eredményeket hozott a fejlesztésekben. Legalább akkora lépésnek számít, mint a 90-es években volt a kreatin. A legerősebb anabolikus folyamatokat serkentő kiegészítőkről beszélünk.

Számos gyenge próbálkozást ismerünk a tesztoszteronserkentők között. A BioTechUSA elérkezettnek látta az időt, hogy olyat alkosson, ami minden várakozást felülmúló eredményeket hoz. Hihetetlen erőt és elképesztő izomnövekedést fogsz tapasztalni. Egyetlen egy dolog motivált minket: összerakni egy olyan terméket, ami tényleg üt.

 Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Bajnok a bajnokkal beszélget - Nagy Ákos és Bolla József - 1. rész