Dóriblog - Új szerelmem, a GFlex

2013-03-18 11:35:00

Sziasztok, jó régen írtam. Élem az offszezon energiával és programokkal teli időszakát. Mivel én nagyon hízékony vagyok, így ilyenkor jön rám felesleg, de nem igazán zavar, főleg mert a páromnak így jobban tetszik, hogy nem vagyok csoffadt. Unatkozni nincs időm most sem, épp GFlex és spinning őrület kerített hatalmába.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1371/o_gflex1_20130318120235.jpgPersze az edzések mennek továbbra is Tozóval, csak most nem készülök, mert nincs igazán pénzem a versenyzésre. Sokszor el is gondolkodom, hogy van-e értelme ennyi pénzt a középsz@r genetikámra pazarolni, de a versenyidőszak meg olyan csodálatos élményekkel tölt fel, hogy kárpótol a diéta és az antiszociális viselkedésem okozta kellemetlenségekért. Most viszont élvezem a munkám örömeit, az energikus edzéseket és a társaságot :)

Mint talán tudjátok, nagyon szeretem bővíteni az ismereteimet, ezért most végeztem el az IWI-nél a GFlex edzői tanfolyamot és hamarosan találkozhattok velem különböző sporteseményeken, ahol okítom az érdeklődőket egy-egy bemutató órával.

Honnan jött a GFlex szerelem?

Tozó szinte minden edzésen ad feladatot GFlex-szel, amit nagyon szeretek. Egészen más stimulációt ad, mint a súlyzós edzések. Most hétvégén például egy komplex hátedzést csináltam meg Gflex-szel és tökéletesen éreztem, sőt izomlázam is lett tőle. Nyilván nem alkalmas arra, hogy izomtömeget pakolj magadra, de ahogy a képzésen Tozó is elmondta, fontos az, hogy ne csak izmosak, de erősek is legyünk, mert az sokkal hasznosabb és esztétikusabb izomzatot eredményez. És ha izomtömeg növelés a cél, akkor is be lehet iktatni egy-két gyakorlat erejéig, így változatosabb is az edzés és tényleg egész speciális gyakorlatokat lehet vele végezni. Akinek az alapgyakorlatok gyengének bizonyulnak, az pedig látogasson el egy Gladiátor trainingre :)

Imádom a GFlexben, hogy egy „övtáska” az egész, ami maga a kardió öv, és bárhol tudom használni.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1371/o_gflex_20130318120226.jpgA vállamra kapom, vagy a derekamra csatolom és már nálam is van az edzőtermem :) Nemsokára néhány napra elmegyek üdülni és oda is vinni fogom magammal.

Sokan a nélkül kételkednek a GFlexben, hogy valaha kipróbálták volna, nekem is többen mondták, hogy bohóckodás az egész, aztán mutattam egy-két gyakorlatot, amiből 10 ismétlés után már meglepetten mondták, hogy de k.jó, és olyat is mutattam, amit meg sem tudtak csinálni, mert kéne hozzá némi erőszint. A GFlex edzésen ugyanis végig tartani kell magadat, a core izmok így szépen fejődnek és erősödnek és magad szabályozod a terhelést is a testsúlyoddal.

Az egész szerkezet egyébként rém egyszerű, mégis millióféle gyakorlatot végre lehet hajtani rajta. Minden izomcsoportot meg lehet támadni és rengeteg összetett gyakorlatra is alkalmas, így az állóképesség fejlesztésére is nagyszerűen alkalmas. Különösen szeretem a hasizom gyakorlatait mert már halálra unom a római padot meg a haspréseket, de a láb erősítésére is igen jó gyakorlatok léteznek.

Nemsokára mutatok egy-két gyakorlatot!;-)

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1371/o_gflex2_20130318120257.jpg

Dóri


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK