Egy álom megvalósulása

2015-08-18 15:17:00

Szeretném veletek megosztani egy álmom megvalósítását, mely eredményes kivitelezése egyik nagyon erős sportolótok, Nagy Ákos segedelme mellett vált valósággá. - Harakály Zoltán beszámolója

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1801/o_strong1_20150818152247.jpgÖtlet:

Tavaly év végén megkérdezte feleségem, hogy mit is szeretnék csinálni 30. születésnapomon, mi lenne az, ami igazi nagy élményt nyújtana… Másnap mondtam neki, hogy el szeretnék húzni egy kamiont.

Cél:

Tavasszal szólt egy kedves barátom, hogy ha komolyan gondolom, akkor Ő segít járművel biztosítani, ennek hatására megszülettet a NAGY DÖNTÉS: mindenképp megpróbálom.

Az út:

Teltek múltak a hetek és rátaláltam Nagy Ákos Magyarország strongmanjére. Megkérdeztem, hogy tud-e segíteni felkészülni, illetve húzáshoz hámot beszerezni. 1 óra múlva válaszlevélben lelkesen és baráti hangnemben jött a válasz: „légyszi hívj fel és megbeszéljük”!

Ákos hétről hétre irányította az edzéseket, közösen egyeztetve növeltük a súlyokat és/vagy ismétlésszámokat. Itt rossz gyerekként mindig többet akartam, Ő jó edző módjára vagy bíztatott „HAJRÁ!” vagy rám pirított: „Mára ennyi elég lesz, holnap is lesz nap!”. A FlexBase súlyemelő teremében éltem sokszor munka után, feleségem ott is mellettem állt, sőt edzett is.

Az eredmény:

Gondoltam elsőre, csak mozduljon meg a KAMION! Amíg nem moccant, el sem hittem volna, hogy 20m (32mp) után még a 30 is meglesz közel 1 percen belül.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1801/o_strong2_20150818152257.jpgKonklúzió:

Ákos iránymutatásai biztos alapot adtak a felkészülés alatt és húzás során is.

Az élmény:

Hihetetlen!

Azt hiszem beleadtam szívem – lelkem – teljes testi erőm, tudtam, hogy az eltelt 53 napban kapott dolgokból jócskán lehet meríteni. És végül, de nem utolsó sorban Ákos mellett Ti is a segítségemre voltatok a termékeitekkel: Isotonic, ISO Whey Zero, GO Protein Bar, L-Carnitine 3000, One-A-Day, Liquid Amino, Arthro Guard, Tépőzáras bandázs, heveder, Body Builder öv (natúr).

Gondoltam megosztom veletek :)

Üdvözlettel

ZOli


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Giants Live Budapest, 2013. Interjú Nagy Ákossal