Életerő Tábor!

2015-01-05 12:37:00

A Tábor időpontja: Január 29-tól február 1-ig. 4 nap kikapcsolódás és sport, ahol semmi nem kötelező, de van lehetőséged több különböző edzésen is részt venned. A BioTechUSA támogatásával!

Futásra vágysz a havas tájon? Szeretnéd, hogy lankás lejtők és meredek kaptatók keresztezzék az utadat? Nem szeretnéd nélkülözni a csoportos órák hangulatát? Szeretnél úszni, vagy csak csobbanni a medencében és utána pihenni a szaunában vagy jakuzziban? Nem próbáltad még ki a jógát, de már többen is ajánlották Neked, hogy milyen szuper kikapcsolódás? Szeretnél új embereket megismerni és egy nagyot túrázni a hegyekben? Az Életerő Tábor ezt mindet nyújtja Neked és ez csak a jéghegycsúcsa…

A Tábor időpontja:

Január 29-tól február 1-ig. 4 nap kikapcsolódás és sport, ahol semmi nem kötelező, de van lehetőséged több különböző edzésen is részt venned.

5 futóedzés - 4 csoportos óra - 5 jógaóra - túra, csapatépítés, szórakozás, tombola.

3 edző gondoskodik arról, hogy elfáradjatok ez alatt a 4 nap alatt, ahol nem pusztán a sporté a főszerep. Motivációt és erőt szeretnénk adni minden vendégünknek, ez a nem titkolt célunk.

Szívós Zoltán, Máté Zsófi és Makár Tamás edzőkkel találkozhattok a Táborban.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1716/o_iStock_000020364208_Full_20150105132030.jpg

A részvételi díj tartalmazza:

4 nap, 3 éjszaka egy 3 csillagos Wellness Konferencia szállodában a Hotel Experience-ben Dédestapolcsányon. Svédasztalos reggeli és 2-3 fogásos vacsora. 2 különböző szobatípus: standard 2-3-4 ágyas szobák és szuperior 2 ágyas szobák (pótágyazható).

42.900 ft vagy 47.900 ft a teljes költsége a Tábornak szobatípusától függően, ami még tartalmaz egy ajándékcsomagot. A Tábor részvételi díját személyesen, illetve átutalással is be lehet fizetni, ami egyben az Életerő Táborra való jelentkezés is. Egy összegben, illetve 2 részletben is lehetőség van a befizetésre.

 

További információért keressétek a BioTechUSA cikkíróját, Makár Tamást, vagy testkultúra szakértőnket Nagy Dórit (nagyd@biotechusa.com)!

Sportolj és töltődj fel velünk január végén. Várunk szeretettel!

Az Életerő Tábor Csapata!


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Edzés a szabadban