GPC Női és Férfi Erőemelő és Fekvenyomó Világbajnokság

2013-09-20 14:25:00

Hétfőtől hat napon át a Hotel Eger & Park ad otthont a GPC Női és Férfi Erőemelő és Fekvenyomó Világbajnokságnak. Az előzetes nevezések alapján a szervezők 30 ország mintegy 700 versenyzőjét várják a megyeszékhelyre.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1555/o_beressandor_20130920143351.jpgAz előzetes nevezések alapján – rekordnak számító – 30 ország 697 versenyzője jelezte részvételi szándékát, de a helyszínen ez a szám tovább gyarapodhat. Két színpadon zajlanak majd az események, napi 10 órában. Már hétfőn 270 sportoló mutatja be tudását. Érdekesség, hogy várhatóan a legidősebb induló egy 74 esztendős magyar úriember lesz, akitől 160 kilogrammos fekvenyomásra számíthatunk.

A fekvenyomó ruha nélküli, úgynevezett RAW-versenyekkel indul a világbajnokság, hétfőn a fekvenyomók, kedden és szerdán az erőemelők lépnek színpadra. Csütörtöktől kezdődnek az erre kialakított, speciális ruhában versenyzők, elsőként a fekvenyomók, majd az erőemelők viadalával zárul a megmérettetés.

A versenyen elindul Béres Sándor is, támogatott versenyzőnk raw és ruhás fekvenyomásban is.

Keresd a rendezvényen a BioTechUSA standját, ahol megkóstolhatod néhány termékünket és kedvezményes vásárlásra is lehetőséged lesz!

BioTechUSA


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Brutális válledzés Kiss Jenővel