Kérdezd szakértőinket!

2014-05-27 16:11:00

Épp most állsz neki az edzéseknek, szeretnéd formálni a testedet, izmot építeni, netán fogyni, de nem tudod, kitől kérj tanácsot? Ajánlom a BioTechUSA szakértői csapatát, ahol kérdezhetsz étrenddel, táplálkozással, táplálék-kiegészítőkkel és edzéssel kapcsolatban a téma szakértőitől!

Bemutatjuk szakértőinket:

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1638/o_Szakertoi_FB_cover_20140527164132.jpg

Silye Gabriella

Gondoltál már arra, hogy mi lehet az oka annak, hogy nem úgy fejlődsz, ahogy szeretnél? Vagy egyszerűen csak tényleg a maximumot szeretnék kihozni magadból? Akkor tudnod kell, hogy az eredmények mennyiben függnek a táplálkozástól. Tudod, hogy melyik tápanyagból mennyire van szükséged a célod eléréséhez? Hogyan oszd be az ételeket, milyen minőségű tápanyagokban gondolkodj? Tudtad, hogy lehet úgy is fogyni, hogy közben ehetsz finom ételeket, nem kell éhen halnod, szédülnöd? Tudtad, hogy a tömegnövelésben a minőségi eredményhez a minőségi táplálkozás alapfeltétel?

Ha felmerült már benned bármelyik fenti kérdés, vagy más, ami a táplálkozást illeti, akkor fordulj bátran Silye Gabriellához, aki számos sportegyesület válogatott és elit atlétájának ad táplálkozási tanácsokat, ír étrendet számukra és követi folyamatosan a fejlődésüket, erőnlétüket, formálódásukat!

Németh Sándor

Rengeteg táplálék-kiegészítő a polcokon, a webshopokban. Hatóanyagok garmadája, de mégis melyiket érdemes szedni, hogy hatékony legyen, ne legyen felesleges, elérd a célodat úgy, hogy egészéséges és fitt legyél? Melyik zsírégetőt kell szedned, ha cukorbeteg vagy, magas a vérnyomásod, vagy vérhígítót szedsz? Melyik zsírégetőt szedd, ha nincs időd edzeni? Melyik fehérje ideális számodra, ha nő vagyok, egyáltalán nőként milyen táplálék-kiegészíőtket szabad fogyasztani? Van egyáltalán különbség abban, mit szedhet egy férfi és egy nő?

Tömegnövelésnél melyik kreatin a leghatékonyabb, vagy hogy néz ki egy komplex csomag, ami maximálisan támogatja a fejlődésemet az egyéni adottságaimnak megfelelően?

Ha a választ keresed a kérdésedre, írj Németh Sándor szakértőnknek, aki oktatási referensként segítségedre lesz abban, hogy eligazodj a táplálék-kiegészítők útvesztőjében.

Schönekker László

Ha nem tudod, hogyan kombináld a gyakorlatokat, milyen edzéstervnek ess neki kezdőként vagy sérülés után, vagy elakadtál a fejlődésben és nem tudod, mit variálj, akkor Söni a számodra megfelelő szakértőnk. Edzőként és versenyzőként is bizonyította már szakértelmét, így keresd bátran akár az izomtömeg növelése, akár hízás, fogyás, szálkásítás a célod!

Nagy Dóra

Női testkultúra szakértőnkhöz tudsz fordulni, ha azt szeretnéd tudni, melyek a leghatékonyabb alakformáló módszerek és gyakorlatok, mit, hogyan, hányszor célszerű megedzeni, hogy nőiesen formás, tónusos legyél. Ha versenyre készülsz, akkor is bátran fordulhatsz Dórihoz, hiszen rengeteg tapasztalat van a háta mögött, és sokaknak segített a diéta során, vagy a színpadra a háttérben.

Mindezek mellett ajánljuk a szakértői blogunkat is, ahol hasznos tanácsokat, érdekes recepteket és ötleteket találhatsz szakértőinktől, valamint végigkísérheted fejlődésüket, versenyfelkészülésüket!

BioTechUSA


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Arnold Classic Europa 2013 - 2. nap