Nem akarsz lemaradni cikkeinkről? Iratkozz fel hírlevelünkre
FELIRATKOZOM
A feliratkozom gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

Kiss Jenő a Prága Pro-n október 19-én!

2013-09-25 13:22:00

Kiss Jenő profi testépítő versenyzőnk a visszatérése utáni második versenyére készül, amely október 19-én kerül megrendezésre Prágában.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1558/o_jenohir_20130925133142.jpgJenő a testépítés legnagyobb neveivel fog egy színpadon állni, ami óriási kihívás számára. A Prága Pro felkérését elfogadta ugyanis többek között Kai Greene, Dennis Wolf, a Nordic Pro 2. helyezettje, Lionel Beyeke és a 4. helyezett Alexey Lesukov, de itt lesz sokak kedvence Európában, Robert Piotrkowicz is.

Hogyan lehet felülmúlni a Nordic Pro sikereit?

Jenő óriási hangsúlyt fektet most a prágai felkészülésre. Tervei szerint 5-6 kg plusz izmot pakol fel magára a versenyig, amiből 3 kg-t már teljesített. 30%-kal növelte eddigi fehérje bevitelét, amit reggel a koffeint is tartalmazó Morning Proteinből, edzés után a marhafehérjével kiegészített vadonat új összetételű Muscle On fehérjéből, este pedig Casein Fusionből fedez! A fehérje megfelelő beépüléséhez a két verseny közötti időszakban Jenő a szénhidrát mennyiségét is megemelte, ugyanakkor a zsírosodás elkerülése érdekében több kardió edzésmunkát is végez!

Kiss Jenő Facebook oldala már elérhető!

Lájkoljátok Jenő oldalát, hogy mindig friss információkhoz jussatok. Hamarosan közöljük a részleteket a Prágába induló rajongói buszról is!

Hol láthatod Jenőt legközelebb?

Szeptember 29-én, a Fitbalance keretein belül megrendezésre kerülő IFBB Nemzetközi Testépítő és Fitnesz Kupán visszatérése óta először láthatjátok Kiss Jenő szabadpózát hazánkban! A Nordic Pro-n óriási sikert aratott szabadpóz most lesz először látható teljes hosszában a magyar közönség előtt! Ne hagyd ki!

BioTechUSA


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KULCSSZAVAK

kai greene » prague pro » prága pro » biotech » Kiss Jenő » rajongói busz »

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Kiss Jenő – Mindig legyen előtted a cél!

A munkahelyemen mindig elcsodálkozom, hogy csak néhány kolléga hoz otthonról ételt. Ebédidőben, amikor éppen megéheznek, azon kezdenek gondolkodni, hogy most mi a fenét egyenek, és irigy pillantásokat vetnek a hatalmas adag csirkehúsos salátámra. Aztán rendelnek valamit egy kiszállító cégtől vagy vesznek egy rántott húsos zsömlét a boltban. Így viszont egyrészt nem élvezik az ízeket (amiket össze sem lehet hasonlítani a friss saláták csodálatos ízeivel), másrészt nem kevés pénzükbe kerül az étkezés.
Egy diéta akkor megvalósítható és akkor működik, ha megfelelő kalóriamennyiséget fogyasztunk. De honnan tudhatjuk, hogy mennyi kalóriára van szüksége a szervezetünknek?
Mielőtt még a kemény edzésekről átállnánk a versenyre felkészülésre, van egy dolog, amelyet érdemes megfontolni, mérlegelni, és alaposan számításba venni. Ez a cikksorozat ismerteti mindazt, amit tudnunk kell, vagy érdemes abbahagynunk mielőtt belevágunk a felkészülésbe.
ERROR: DESCRIBE `biotechusa_category_eng` ==> Table 'biotech_test.biotechusa_category_eng' doesn't exist