Kiss Jenő a Prága Pro-n október 19-én!

2013-09-25 13:22:00

Kiss Jenő profi testépítő versenyzőnk a visszatérése utáni második versenyére készül, amely október 19-én kerül megrendezésre Prágában.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1558/o_jenohir_20130925133142.jpgJenő a testépítés legnagyobb neveivel fog egy színpadon állni, ami óriási kihívás számára. A Prága Pro felkérését elfogadta ugyanis többek között Kai Greene, Dennis Wolf, a Nordic Pro 2. helyezettje, Lionel Beyeke és a 4. helyezett Alexey Lesukov, de itt lesz sokak kedvence Európában, Robert Piotrkowicz is.

Hogyan lehet felülmúlni a Nordic Pro sikereit?

Jenő óriási hangsúlyt fektet most a prágai felkészülésre. Tervei szerint 5-6 kg plusz izmot pakol fel magára a versenyig, amiből 3 kg-t már teljesített. 30%-kal növelte eddigi fehérje bevitelét, amit reggel a koffeint is tartalmazó Morning Proteinből, edzés után a marhafehérjével kiegészített vadonat új összetételű Muscle On fehérjéből, este pedig Casein Fusionből fedez! A fehérje megfelelő beépüléséhez a két verseny közötti időszakban Jenő a szénhidrát mennyiségét is megemelte, ugyanakkor a zsírosodás elkerülése érdekében több kardió edzésmunkát is végez!

Kiss Jenő Facebook oldala már elérhető!

Lájkoljátok Jenő oldalát, hogy mindig friss információkhoz jussatok. Hamarosan közöljük a részleteket a Prágába induló rajongói buszról is!

Hol láthatod Jenőt legközelebb?

Szeptember 29-én, a Fitbalance keretein belül megrendezésre kerülő IFBB Nemzetközi Testépítő és Fitnesz Kupán visszatérése óta először láthatjátok Kiss Jenő szabadpózát hazánkban! A Nordic Pro-n óriási sikert aratott szabadpóz most lesz először látható teljes hosszában a magyar közönség előtt! Ne hagyd ki!

BioTechUSA


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Kiss Jenő – Mindig legyen előtted a cél!