Nem akarsz lemaradni cikkeinkről? Iratkozz fel hírlevelünkre
FELIRATKOZOM
A feliratkozom gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

Málnás torta

2016-04-22 11:11:00

Hozzávalók:

 

  • 65g darált mandula
  • 50g mogyórvaj
  • 35g juharszirup
  • 300g cottage cheese
  • 60g tojásfehérje
  • 30g tejsavó fehérje
  • 150g málna
  • 5g útifű maghéj

 

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1931/o_nagy_katalin_03.31_20160422111328.png

Elkészítés:

Keverd össze a mogyoróvajat 20g juharsziruppal és a darált mandulával. Helyezd a masszát egy kerek sütőformába és egy darab sütőpapír segítségével egyenletesen oszlasd el a masszát a forma alján.

Turmixold össze a cottage cheese-t a tojásfehérjével és a proteinporral.

Tedd rá az alapra a tölteléket és kend el egyenletesen.

160 fokon 30 percig kell sütni.  (20perc után érdemes ránézni)

A  málnát, a 15g juharszirupot és az útifúmaghéjat együtt le kell turmixolni, majd amikor a torta elkészült és kihűlt a tetejére rá kell önteni és egyenletesen el kell igazgatni.

Tedd be a hütőbe kb. 30 percre, hogy a málna bevonat megdermedjen a tetején.

Nagy Katalin


Mit javítanál ezen a cikken?




A tartalom lehetett volna...





Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KULCSSZAVAK

recept » diéta » Málnás torta » sütemény »

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Fitbalance 2013 ősz