Minőség és mennyiség, avagy miből mennyit?

2018-04-17 14:25:00

Az egészséges életmód térhódításának köszönhetően egyre többen törekednek arra, hogy hasznos tápanyagokkal lássák el a szervezetüket. Egy étrend kialakításánál számtalan olyan tényező van, amit figyelembe kell venni, azonban bármi is legyen a célod (egészségmegőrzés, sportolói energiaigény fedezése, vitaminhiányos állapotok megelőzése, testsúly csökkentése/növelése stb.), a minőség és a mennyiség mindennek az alapja.


Hirdetés

Fontos, hogy egy adott makrotápanyagból (szénhidrát, fehérje, zsír) vagy vitaminból mennyit viszünk be, hányszor étkezünk naponta, mennyit teszünk a tányérunkra az adott zöldségből, húsból, köretből. Azonban ezek a minőség nélkül mit sem érnek!

Nem mindenki tudja (és nem is mindenkinek kell!) grammra pontosan meghatározni az adott napi energiabeviteléhez szükséges makrotápanyagok mennyiségét, de a minőségi tápanyagok biztosítása minden étrenden alapvető fontosságú.

Az egészséges életmóddal összefüggően egyre divatosabbá válik a különféle táplálékkiegészítők és étrendkiegészítők használata: itt különösen hangsúlyos szerepet kap a mennyiség és a minőség fogalma, ugyanis nagyon nem mindegy, hogy egy edzés előtti energizálóból hány grammot fogyasztunk, vagy, hogy milyen az összetétele az általunk fogyasztott tejsavó fehérjének.

A BioTechUSA termékei egytől egyig gondosan válogatott összetevőket tartalmaznak, azonban, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb terméket, a széles termékpalettával igyekszünk megfelelni a legkülönfélébb igényeknek. Ennek köszönhető, hogy vannak növényi és állati eredetű, tejet tartalmazó és tejmentes, olcsóbb és drágább stb. termékeink.

Cégünk elkötelezett a nagy tisztaságú, gondosan ellenőrzött forrásból származó alapanyagok felhasználása iránt, ezért úgy gondoltuk, hogy a legnépszerűbb termékeinket egy magasabb szintre emeljük egy különleges alapanyag, a Native Whey Isolate felhasználásával.

Amennyiben a minőség Számodra alapvető, a Native Whey Isolate tartalmú termékekben megtalálod, amit keresel

 

De mi is az a Native Whey Isolate?

Ez egy kivételes tisztaságú, különleges minőségű tejsavófehérje alapanyag

 

Hogyan készül?

A Native Whey Isolate-ünket közvetlenül friss tejből* állítják elő, pasztörizálást követően, alacsony hőmérsékleten végzett mikro- és ultraszűréssel, majd speciális szárítókamrában történik a porítás. Ennek az egyedi eljárásnak köszönhetően a fehérje-struktúra megőrzi teljesebb formáját, illetve immunoglobulinban (antitest) és laktoferrinben (immunrendszer része) gazdag marad. Mindemellett a termék mentes bármiféle antibiotikumtól, vegyi- és egyéb szennyező anyagoktól.

*A friss tejet a mikroorganizmusok elpusztítása érdekében pasztörizálják.


Mely termékek tartalmaznak Native Whey Isolate alapanyagot?

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően már több termékünk is ennek az alapanyagnak a felhasználásával készül, például: Iso Whey Zero, Iso Whey Zero For Her és az összes Zero Bar, amely most két új ízben is elérhető!


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK