Szabó Melinda útra kel

2014-03-14 16:07:00

Melinda tehetsége mindig is egyértelmű volt. Miután amatőrként minden lehetséges címet megnyert, sőt meg is védte őket, továbblépett a profik közé és legfiatalabb profiként mutatja be tudását a legnagyobbak között a világ színpadain. Idén az Arnold Classic ohio-i versenyén ért el a legtapasztaltabb, legsikeresebb fitnesz versenyzők között hetedik helyet, amellyel máris két helyezést javított tavaly őszi madridi eredményéhez képest.

A jóslatok szerint éveken belül akár az aranyérmet is a nyakába akaszthatják. A gyakorlata alapján idén így is a dobogóra pontozták, a testfordulón mutatkozik egyelőre lemaradás, de az edzések folytatódnak, az arányokon is nemsokára látszani fog a javulás.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1605/o_1960114_665922690112877_2069523849_n_20140314161435.jpg

Melinda élménybeszámolója:

"Hello Mindenki!:)

Megpróbálom összeszedni a gondolataimat, élményeimet, érzéseimet, tapasztalataimat a 2. profi versenyemmel kapcsolatban!
De előtte pár szót még engedjetek meg!

Életem egyik legnehezebb felkészülésén vagyok túl, főleg a mentális és lelki részére gondolok... olyannyira,hogy a verseny előtt bő 3 héttel úgy volt, hogy el sem indulok, sőt feladom az egészet, kemény 20 év munkáját!!! Nagyon mélyre zuhantam, de felálltam és megcsináltam! Kijöttem Amerikába, hogy jól érezzem magam es élvezzem azt, amit szeretek, nem érdekelt az eredmény… De amint megéreztem a verseny fílingjét, elkezdett dolgozni bennem a versenyszellem! Ismételten nem vagyok csalódott, tisztában vagyok azzal,hogy ez egy erős mezőny!!!

De az imént értesültem az eredményemről, 7.lettem,már nagyon közel az első hathoz!!!:)
Örülök, boldog vagyok, most már ki merem jelenteni,így hogy megtudtam újra elindult valami bennem, hogy menni,menni kell előre csak jobb lehet!

És amiért igazán büszke vagyok magamra ,hogy teljesen egyedül mozogtam a profik között,igaz az angolommal vannak még gondok, de hazamegyek és ràfekszem!!!”

A tavaszi szezon nem ért véget Melinda számára az Arnold Classic-kal. Nemcsak verseny során láthatjuk a legnagyobb versenyek színpadain, de meghívást kapott az egyik legnagyobb európai profi versenyre is, amelyen tavaly Kiss Jenő is elindult, de nézzük sorban!

Április 25-26-27. Arnold Classic, Brazília, Rio de Janeiro

A dél-amerikai Arnold Classic idén debütál, Melinda pedig a meghívottak között. Számos világhírű versenyző között fog ismét színpadra lépni és drukkolunk, hogy az ohio-inál még jobb eredményt sikerül majd elérnie.

Június 5-7. Prága, amatőr Olimpia

Melinda meghívást kapott arra, hogy fellépő vendégként szerepeljen a prágai verseny színpadán.

„Sziasztok!!!

Nem rég kaptam egy levelet az Amatőr Olympia szövetségtől! Szeretnének meghívni június elején a gyönyörű szép Prága városában megrendezésre kerülő Amatőr Olympia versenyre, mint fellépő vendég!!!! Hihetetlen és mégis igaz.”

Nagyon drukkolunk, Melinda és várjuk a további híreket!

BioTechUSA

Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Arnold Classic Europa 2013 - 1. nap