Verseny után jöhet a rakott krumpli

2013-03-19 12:57:00

Szabó Melinda óriási győzelmet aratott ismét a 2013-as Arnold Classic-on. Ahogy írtuk is korábban, ezután a profik közt csodálhatjuk a világszínvonalú fitnesz gyakorlatát és szurkolhatunk az újabb győzelemért. De hogyan telik Melinda hete, amikor épp nem versenyzik?

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1372/o_meli2_20130319131021.jpg

(fotó: Végh Zoltán)

Aki élsportolóként él, annak nem meglepő, hogy szinte minden naposak az edzések. Egy tökéletes test folyamatos "gondozást" igényel, nem csak a versenyidőszakban, de az offszezonban is. Meli szerencsés alkatú, de nemcsak ennek köszönheti, hogy egész

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1372/o_meli_20130319131029.jpgévben hibátlan formában van. Keményen dolgozik érte, hetente legalább 6 edzése van, de van olyan nap, amikor két edzést is tart. Egy súlyzós edzést és egy gyakorlati edzést, ahol a szabadgyakorlatát csiszolgatja.

Persze mindez nem jelenti azt, hogy egy ftnesz bajnok sem ehet a kívánságának megfelelő finom falatokat. Melitől megtudtuk, hogy a kedvenc étele a rakott krumpli és az Arnold Classic versenye után bizony el is készült a finomság.

A hétköznapok és hétvégék a monoton edzések ellenére sem telnek unalmasan, hiszen a hétvégén Meli háziasszonya volt a Fitbalance Night rendezvénynek, ahol előadta szabad gyakorlatát is és óriási sikert aratott. A hétvégén Rajnai Rékával és Molnár Péter többszörös testépítő világbajnokunkkal és szponzorált versenyzőnkkel forgatott videó anyagot az edzéséről. Hamarosan pedig Dj Louis rendezvénysorozatának következő állomásán lesz vendég, ami március 22-én, Vácott kerül megrendezésre.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1372/o_rakottkrumpli_20130319131036.jpg


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Profiban vagy amatőrben? Interjú Szabó Melindával