Ugrás a tartalomhoz
Táplálék-kiegészítő tippek

Zero Shake – fehérjeital útra készen

Zero Shake

Zero Shake: a fehérjedús táplálkozás praktikus kiegészítője

A fitt és formás alak eléréséig hosszú, küzdelmes út vezet: üres tankkal nem érdemes nekivágni. Még a szinten tartáshoz is üzemanyag kell: a szakértők szerint 40% szénhidrát, 30% zsír és 30% fehérje a makrotápanyagok optimális megoszlása. A hatékony testformáláshoz már változtatni kell az arányokon, méghozzá a fehérje javára.

Sportosabb test feltornázott fehérjeadaggal

Ha sportolsz, formásodni és fogyni szeretnél, a sikered nagyban függ a megfelelő fehérjebeviteltől. Extra terheléskor, elegendő utánpótlás nélkül ugyanis nemhogy nem növekszik, de még le is bomlik a meglévő izomtömeg. Ne veszítsd el, amiért keményen megdolgoztál, tápláld az izmaid! Egy heti 3-4 edzést teljesítő “weekend warrior” fehérjeigénye – egészségügyi szervezetek ajánlása szerint – testsúly-kilogrammonként 2 g. Ez egy 65 kg-os nőnél nem kevesebb, mint 130 g fehérjét jelent. A teljes szükségletét fedezheti természetes étrendi forrásokból (húsok, halak, hüvelyesek, tojás és magvak). Ám az ezzel járó logisztika az edzőterem-munkahely-otthon háromszögben ingázva olykor lehetetlen küldetés.

Minőségi útravalót egyszerűen!

A napi szükséglet kiegészítésére nyújt kényelmes és gyors alternatívát a BioTechUSA azonnal fogyasztható fehérjeújdonsága, a Zero Shake. 25 g fehérjét tartalmaz, pont annyit, mint 100 g natúr csirkemell filé, 120 g főtt marhahús vagy 105 g (sós lében eltett) tonhal. A tápérték magas minőséggel párosul: alapanyaga az ún. Native Milk Concentrate, egy olyan tejfehérje-koncentrátum, amely friss tejből, nem pedig tejipari melléktermékből készül.

 

Zero Shake: krémes tejital, laktóz-, glutén- és tartósítószermentesen

Szívesen indulnál munkába egy doboz selymesen hűs kakaóval, amit a benzinkúton vagy a sarki kisbolt hűtőpultjából kaptál föl? Csalódottan teszed vissza, miután szembesültél a doboz oldalát elborító E-számokkal és a tápanyagtáblázatban harsányan virító szénhidráttartalommal?

Zero Shake hozzáadott cukor nélkül: kalóriabombák hatástalanítva!

Mit szólnál, ha a régi, jól ismert ízrobbanást kalóriabombák nélkül élvezhetnéd? A Zero Shake-hez nem adtunk cukrot. Csakis természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz, zsírtartalma alacsony (0,5 M/M% zsír), ezenfelül laktóz- és gluténmentes, de a vegyi- illetve egyéb szennyező anyagok is hiányoznak belőle. Úgy juttat jelentős mennyiségű fehérjét a szervezetedbe, hogy közben nem gyarapítja étrendedet felesleges kalóriákkal. Közben pedig isteni édes, krémes ízeivel kielégíti a desszert utáni vágyadat.

 

Zero Shake: Vidd bárhová, idd bármikor!

Ha te is úgy zsonglőrködsz a napi feladataiddal, akár egy sokkezű hindu isten, és még a proteinporod mixelgetésén vagy a shakered elmosásán megspórolt idő is kincset érne, kérj fehérjét elvitelre! Maradj mozgásban a Zero Shake-kel! Mindig útra készen vár, doboza praktikusan visszazárható és kis helyen is elfér: csak dobd be reggel a kézitáskádba vagy a tornazsákodba! Vidd magaddal, rázd fel jól, kortyolj bele bárhol és bármikor: a konditerem felé sétálva, reggel az autóban ülve, vagy a metrómegállóban állva. Élvezd ki munka alatt, edzés után vagy akár kirándulás közben: vidd magaddal a hegytetőre és idd meg a csúcson! Csak dőlj hátra és élvezd a kilátást, miközben épülnek az izmaid!