Életmód
Pohárdesszert Zero Bar-ral
Hozzáadva: 2017.02.06. 16:45
Loading...
Hozzávalók:
- 1 Zero bar
- 100g kész cukormentes puding
- 50g gyümölcs
Ízvariáció ötletek:
- duplacsokis zero bar, puncs puding, meggy
- csoki-karamell zero bar, vanília puding, körte
- citrom-bazsalikom zero bar, vanília puding, eper
- cappucino zero bar, csoki puding, meggy
- tejszínes kajszibarack zero bar, vanília vagy tejszínes puding, barack
- csoki szilva zero bar, csokipuding, szilva, + fahéj
Elkészítés:
Reszeld le a szeletet. A nagyobb felét a pohár (kehely) aljára szórd, erre jöhet az apróra vágott gyümölcs. Ráöntjük a kész pudingot és a tetejére szórjuk a maradék reszeléket.
Tipp:
Használható a desszerthez fél szelet is az aljára és a tetejére pirított magokat is szórhatunk, pl dió, mandula, kesudió, makadámdió, vagy 85-90%os étcsoki reszeléket ízlés szerint.
Jó étvágyat!
Silye Gabriella