Ugrás a tartalomhoz

#TheFeeling
OfSuccess

Senki nem mondta, hogy könnyű. Ne hidd, hogy elérted a határaidat! Ennél sokkal több van benned!

Készen állsz rá?

Mi kihozzuk belőled!

RÓLUNK

Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő étrend-kiegészítő gyártójaként elköteleztük magunkat a sport és az egészséges életmód mellett. Hiszünk abban, hogy az egészség a legnagyobb kincs a világon:

THE FEELING OF SUCCESS

Azon dolgozunk, hogy termékeink és szakértelmünk segítségével világszerte minél több ember
élhessen
egészségesebb, teljesebb életet.

BioTech USA Magyarország

TERMÉKEINK

Nálunk mindent megtalálsz, ha fogyni vagy izmosodni szeretnél, növelni akarod a teljesítményedet, vagy többet tennél az egészségedért. Étrend-kiegészítőinket a kiváló minőség és a harmonikus ízvilág jellemzi.

Több mint 800 termékvariációt kínálunk, köztük fehérjeporokat széles választékban, aminosav készítményeket, különböző szeleteket, edzés előtti formulákat, állóképességi sportokhoz kapcsolódó termékeket, testsúlykontroll-formulákat, több mint 40, magas hatóanyagtartalmú vitaminkészítményt.

Figyelünk arra, hogy portfóliónkban cukor-, laktóz- és gluténmentes termékek is elérhetőek legyenek, és a vegánok számára is kínáljunk alternatívát.

Doping Free - BioTech USA Magyarország

A BioTechUSA minden terméke doppingmentes és gondosan válogatott összetevőkből készül, tiltott szerektől mentes, és megfelel az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) irányelveinek és a hatályos jogszabályoknak.

GYÁRTÁS

Termékeink saját gyártóbázisunkon, szabályozott környezetben, kiváló minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek.

Valamennyi termékünk saját, 36 000 nm-es gyártóbázisunkon, szabályozott környezetben, biztonságos, doppingmentes és gondosan válogatott összetevőkből készül, tiltott szerektől mentes, és megfelel az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) irányelveinek és a hatályos jogszabályoknak.

Működési rendszerünk megfelel az alábbi szabványnak:

 • ISO 9001 MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI
  RENDSZER – QUALITY MANAGEMENT SYSTEM

Termékeink megfelelnek az alábbi nemzetközi élelmiszerbiztonsági szabványoknak:

 • ISO 22000 ÉLELMISZERBIZTONSÁGI RENDSZER
  FOOD SAFETY MANAGEMENT SYSTEM
 • FSSC 22000 ÉLELMISZERBIZTONSÁGI RENDSZER
  FOOD SAFETY MANAGEMENT SYSTEM
 • HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point)
 • GMP (Good Manufacturing Practice)

Bizonyos termékeink megfelelnek az alábbi nemzetközi élelmiszerbiztonsági szabványnak:

 • HALAL

SPORTOLÓINK

#teambiotechusa

Cégünk olyan profi és amatőr sportolókkal dolgozik együtt, akik saját példájukon keresztül, életmódjukkal, sportteljesítményükkel rengeteg embert insipirálnak

Oczella Eszter - BioTech USA Magyarország

ERŐSSÉGEINK

TERMÉKFEJLESZTÉS

Termékeinket a fogyasztói elvárásokkal és visszajelzésekkel összhangban szakemberekből álló fejlesztő csapatunk alkotja meg és tökéletesíti.

BOLTHÁLÓZAT - BioTech USA Magyarország

BOLTHÁLÓZAT

Vásárlóinkat Európa-szerte már több mint 150 franchise üzlettel várjuk.

SZAKÉRTŐK

Bolthálózatunkban szaktanácsadó eladóink komplex tanácsadást nyújtanak a vásárlások mellé annak érdekében, hogy mindenki a céljainak legmegfelelőbb étrend-kiegészítőt vihesse haza.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT - BioTech USA Magyarország

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Termékeinket a fogyasztói elvárásokkal és visszajelzésekkel összhangban szakemberekből álló fejlesztő csapatunk alkotja meg és tökéletesíti.