Ugrás a tartalomhoz

#TheFeeling
OfSuccess

Legfontosabb küldetésünk, hogy emberek millióit támogassuk céljaik elérésében.

Legyen szó alakformálásról, izomépítésről, kiegyensúlyozott táplálkozásról, vagy aktívabb, fittebb és egészségesebb életmódról:

a BioTechUSA megoldást nyújt mindenki számára.

RÓLUNK

Európa egyik legnagyobb étrend-kiegészítő, speciális élelmiszer és sportruházat gyártójaként és forgalmazójaként, elköteleztük magunkat a sport és az egészséges életmód mellett. Hiszünk abban, hogy az egészség a legnagyobb kincs a világon:

THE FEELING OF SUCCESS

Felelős nemzetközi nagyvállalatként és a fitnesz iparág szakértőjeként küldetésünk, hogy termékeink és 25 éves szakértelmünk segítségével világszerte minél több ember élhessen egészségesebb, sportosabb életet.

BioTech USA Magyarország

SOKSZÍNŰ TERMÉKKÍNÁLATUNK

Mintegy 2000 termékből álló kínálatunkat minden esetben a Ti egyéni igényeitekre és az aktuális piaci trendekre szabjuk, hogy az életmódváltásotok valóban tartós legyen.

Nálunk mindent megtalálsz, ha fogyni, szálkásodni vagy izmosodni szeretnél, növelni akarod az állóképességedet, vagy többet tennél az egészségedért.

Étrend-kiegészítőinket és speciális élelmiszereinket a kiváló minőség és a harmonikus ízvilág jellemzi.

Garantált minőség

A BioTechUSA minden terméke szabályozott környezetben, gondosan válogatott alapanyagokból készül, emellett pedig megfelel az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) irányelveinek és a hatályos jogszabályoknak

SAJÁT KÉZBEN LÉVŐ GYÁRTÁS

Egyedi termékeink saját gyártóbázisunkon, szabályozott környezetben, kiváló minőségű és gondosan válogatott alapanyagokból készülnek.

Saját tulajdonban lévő gyártó és logisztikai központunk lehetőséget biztosít arra, hogy vásárlóink igényeit gyorsan, flexibilisen és magas minőségben szolgáljuk ki. Valamennyi termékünk saját, 43 000 nm-es gyártóbázisunkon, szabályozott környezetben, biztonságos és gondosan válogatott összetevőkből készül, tiltott szerektől mentes, és megfelel az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) irányelveinek és a hatályos jogszabályoknak.

Működési rendszerünk megfelel az alábbi szabványnak:

 • ISO 9001 MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI
  RENDSZER – QUALITY MANAGEMENT SYSTEM

Termékeink megfelelnek az alábbi nemzetközi élelmiszerbiztonsági szabványoknak:

 • ISO 22000 ÉLELMISZERBIZTONSÁGI RENDSZER
  FOOD SAFETY MANAGEMENT SYSTEM
 • FSSC 22000 ÉLELMISZERBIZTONSÁGI RENDSZER
  FOOD SAFETY MANAGEMENT SYSTEM
 • HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point)
 • GMP (Good Manufacturing Practice)

Bizonyos termékeink megfelelnek az alábbi nemzetközi élelmiszerbiztonsági szabványnak:

 • HALAL

SPORTOLÓINK

#teambiotechusa

Vállalatunk közel 80 véleményvezérrel és profi sportolóval dolgozik együtt több mint 10 országban, akik saját példájukon keresztül, életmódjukkal, sportteljesítményükkel rengeteg embert inspirálnak. Legyen szó speciális edzéstervről, egészséges életmódról vagy egyedi receptekről, a BioTechUSA sportolóitól garantáltan a legjobb tippeket kapjátok!

Oczella Eszter - BioTech USA Magyarország

ERŐSSÉGEINK

TERMÉKFEJLESZTÉS

Termékeinket a fogyasztói elvárásokkal és visszajelzésekkel összhangban egy saját, 40 főből álló, minőségirányítással foglalkozó, valamint egy 39 fős termékfejlesztésre specializálódott szakemberi gárda alkotja meg és tökéletesíti.

BOLTHÁLÓZAT - BioTech USA Magyarország

BOLTHÁLÓZAT

Vásárlóinkat már több mint 310 franchise üzletben várjuk Európa több országában.

SZAKÉRTŐK

Bolthálózatunkban szaktanácsadó eladóink komplex tanácsadást nyújtanak a vásárlások mellé annak érdekében, hogy mindenki a céljainak legmegfelelőbb étrend-kiegészítőt vihesse haza, “Szakértő válaszol” elnevezésű online szolgáltatásunkban pedig közvetlen válaszokkal szolgálunk az egészséges életmóddal kapcsolatos kérdéseitekre.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT - BioTech USA Magyarország

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Tanácsra van szükséged edzéssel, táplálkozással, táplálék-kiegészítőkkel kapcsolatban? Esetleg más típusú kérdéssel fordulnál hozzánk. Keress minket a [email protected] e-mail címen.