Ugrás a tartalomhoz
Hírek

A BioTechUSA-cégcsoport egy évig támogatja a Debreceni Gyermekgyógyászati Klinika Belgyógyászati Osztályán diabétesszel kezelt gyerekek Mosoly terápiáit

A BioTechUSA-cégcsoport 2.500.000 forinttal támogatja a Debreceni Gyermekgyógyászati Klinikán diabétesszel kezelt gyerekeknek nyújtott Mosoly terápiákat. A Mosoly Alapítvány immár 27 éve nyújt támogatást súlyosan és krónikusan beteg gyerekek gyógyulásához, non-verbális és művészetterápiás módszerekkel dolgozva kórházakban, hosszútávú csoportokban, valamint online terápiákon Budapesten, Debrecenben és Pécsett.  

A diabétesz, közismertebb nevén cukorbetegség, egy krónikus állapot, amely a világon milliókat érint, és komoly egészségügyi kihívásokat jelent. A diabétesz két fő típusa az 1-es típusú és a 2-es típusú cukorbetegség. Az 1-es típusú diabétesz autoimmun betegség, amely leginkább gyermekeknél és fiatal felnőtteknél alakul ki. Ezzel szemben a 2-es típusú diabétesz, amely gyakran összefügg az életmóddal, elsősorban felnőtteknél fordul elő, de egyre gyakoribb a fiatalok körében is. A 2-es típusú diabétesz rendszeres mozgással és egészséges táplálkozással megelőzhető, illetve kordában tartható. Közös erővel és tudatossággal sokat tehetünk azért, hogy megelőzzük és kezeljük ezt a betegséget, hozzájárulva ezzel a társadalom egészségének megőrzéséhez. 

A BioTechUSA-cégcsoport hisz abban, hogy az egészség a legnagyobb kincs a világon, és a testi egészség megőrzése elképzelhetetlen a lelki egészség ápolása nélkül. Ezen közös célok mentén vállalatunk és a Mosoly Alapítvány missziója találkozik.

Büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhatunk a beteg gyerekek gyógyulásához és reméljük, hogy támogatásunkkal megteremtjük a lehetőségét annak, hogy ők is megélhessék a gyermekkor felszabadultságát.