Ugrás a tartalomhoz
Hírek

A BioTechUSA-cégcsoport idén is termékadománnyal támogatta az Óbuda–Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzat (ÓBIÖK) idei sportnapját 

Rekordszámú sportszerető fiatal, kilenc iskola összesen kétszázhúsz diákja mérette meg magát az Óbuda–Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzat (ÓBIÖK) idei sportnapján, melyet idén is sajátmárkás termékekkel támogatott a  BioTechUSA-cégcsoport. 

A III. kerületi Torna és Vívóegylet (TVE) pályája sport- és mozgáskedvelő fiatalokkal népesült be az Óbuda-Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzata és a Társadalmi Kapcsolatok Főosztály Fenntarthatósági, Ifjúsági, Civil és Nemzetiségi Osztály által május végén és június elején megrendezett sportnapján. Összesen 9 iskola csapata nevezett a foci-, röplabda- és kézilabda bajnokságokra, ami nem kevesebb, mint 220 versenyző diákot jelentett. 

A BioTechUSA immár másodjára állt a kezdeményezés mellé: összesen 3500 termékkel, többek között tornazsákokba rejtett gyümölcsszeletekkel, multivitamin pezsgőtablettákkal és kulacsokkal támogatta a sportnapra látogató diákokat, segítve ezzel az energiafeltöltésüket és a megfelelő hidratációt. 

A vállalatunk központja Óbudán található, ezért fontos számunkra, hogy „jó szomszédként” támogassuk az óbudai közösség kezdeményezéseit. Az ÓBIÖK sportnapja kiváló lehetőség volt arra, hogy hozzájáruljunk a helyi ifjúság egészséges életmódjához és a közösségi élethez, mert hiszünk abban, hogy a rendszeres testmozgás és az egészséges táplálkozás alapvető fontosságú a fiatalok fejlődéséhez és jó közérzetéhez. 

Nagy örömünkre szolgál, hogy idén ismét együttműködhettünk a III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatával, gratulálunk a résztvevő diákoknak és bízunk benne, hogy további sikereket érhetünk el közösen még a jövőben.