Ugrás a tartalomhoz
Hírek

A BioTechUSA idén is jó szomszédként támogatja a Szadai Sport Egyesületet

A BioTechUSA-cégcsoport 1.000.000 forinttal járult hozzá a Szadai Sport Egyesület működéséhez, ezzel is támogatva a helyi közösség sportolási lehetőségeit. Ezen felül összesen 1500 darab termékkel, köztük tornazsákokba rejtett gyümölcsszeletekkel, C vitamin pezsgőtablettákkal és kulacsokkal segítette a diákok energiafeltöltését a sportesemények során. 

Vállalatunk társadalmi felelősségvállalási programjának egyik legfontosabb pillére, hogy jó szomszédként támogatjuk azokat a közösségeket, amelyek otthont adnak irodánknak, üzemeinknek és logisztikai központjainknak. Büszkék vagyunk arra, hogy immár második alkalommal állhattunk a Szadai Sport Egyesületet mellé, hiszen gyártó és logisztikai központunk is bő egy évtizede a településen működik, ahol közel 650 kollégánk dolgozik

Hisszük, hogy a sport és az egészséges életmód alapvető pillérei a fiatalok fejlődésének, valamint hozzájárulnak a közösségek összetartásához és erősítéséhez. Cégünk elkötelezett amellett, hogy minél inkább hozzájáruljon a jövő generációjának egészségéhez és jólétéhez is.